ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC: "Nadam se da neće savladati nas, a da hoće Zvezdu u sledećem kolu"

Novosti online

15. 05. 2022. u 19:15

TRENER fudbalera Partizana. Aleksandar Stanojević, je dan pre gostovanja Voždovcu u okviru 36. kola Superlige Srbije istakao kvalitet "zmajeva" uz napomenu da bi upravo oni mogli da budu tim koji će uneti pometnju u šampionsku trku s obzirom na to da će u poslednja dva kola odmeriti snage sa pretendentima na šampionsku krunu.

АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД ВОЖДОВАЦ: Надам се да неће савладати нас, а да хоће Звезду у следећем колу

FOTO: FK Partizan

U poslednjih pet duela ova dva tima, crno-beli imaju isto toliko pobeda, uz gol razliku 16:0. Strateg na klupi Partizana imao je puno reči hvale za domaćina.


- Raduje me učinak od pet uzastopnih pobeda protiv Voždovca, ali ne volim da pričam o tome, jer svaki meč je nešto novo. Voždovac je ozbiljan tim, pogotovo na njihovom stadionu, no, nijedan meč nije lak. Nekada smo dobijali utakmice ubedljivije nego što je bilo stanje stvari na terenu. Međutim, razume se da sam zadovoljan što smo ih pobedili u nekoliko prethodnih duela – kaže Aleksandar Stanojević.

Stručni štab tima iz Zaplanjske najavljuje da će pomrsiti račune večitima u borbi za Evropu. A strateg "parnog valjka" se osvrnuo na pitanje koliko je to realno.

Naravno da jeste, zašto da ne?! Voždovac može uvek da iznenadi na svom terenu, negde se i nadamo neće savladati nas, ali hoće našeg najvećeg rivala u sledečem kolu. Ovo je plej-of, svako svakog može da pobedi i nije lako da neki tim dobije sve mečeve. Prirodno je i što su pred naš međusobni meč optimisti. Igraju na svom stadionu, biće i vrućina, veštačka trava, sve im to daje razloge da se nadaju i istraju u svojoj borbi za Evropi, kao i nama uopstalom - izjavio je Stanojević.

Pobedom nad Vojvodinom u Kupu Srbije, crno-beli su zakazali još jedan susret sa večitim rivalom, četvrti u sezoni. Stanojević istakao da ima dovoljno vremena do tog finala i da to pitanje još nije na dnevnom redu.

- U ovom trenutku ne razmišljamo o tome. Čekamo žreb pre svega i nadamo se utakmici lepoj za nas i sve gledaoce - zaključio je šef stručnog štaba Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio