"ŠTA JE OČEKIVAO, DA JA DAM GOL UMESTO NJIH?" Sakupljač lopti zbog koga je Mojes dobio crveni karton se oglasio posle meča (VIDEO)

O. M.

07. 05. 2022. u 10:48 >> 10:49

MENADžER Ves hem junajteda Dejvid Mojes nije na klupi čekićara dočekao kraj revanša polufinala Lige Evrope u kome je njegov tim eliminisan od domaćeg Ajntrahta u Frankfurtu. Razlog je crveni karton koji je Škot zaradio jer je napucao volej u pravcu skupljača loptica.

ШТА ЈЕ ОЧЕКИВАО, ДА ЈА ДАМ ГОЛ УМЕСТО ЊИХ? Сакупљач лопти због кога је Мојес добио црвени картон се огласио после меча (ВИДЕО)

Foto AP

Dečak je odugovlačio sa vraćanjem lopte u teren u kada je konačno poslao u pravcu terena, ona je "sela" na volej škotskom stručnjaku koji je tako iskalio bes i frustraciju u trenucima kada je njegov tim već bio na ivici eliminacije.

Dečak je snimljen kasnije kako ironično maše Mojesu dok je ovaj kipteo od nžbesa na putu u svlačionicu, a posle utakmice u istom stilu je prokomentarisao ovu epizodu.

- Šta je očekivao, da je ubacim u Ajntrahtov gol, umesto njegovih igrača - poručio je dugokosi dečak.

S druge strane, nemački klub nije komentarisao incident, niti da saopšti identitet skupljača loptica koji će nastaviti da obavlja ovaj posao.

- Situacija je za nas završena, koncentrišemo se na naredni meč i mi i dečak - poručili su iz Ajntrahta.

UEFA je u međuvremenu najavila istragu protiv Deklana Rajsa koji je u tunelu psovao sudiju i optužio ga da je korumpirn i nesposoban.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja