MATIĆEV "TEATAR SNOVA": Navijači Junajteda aplauzima ispratili srpskog vezistu

Z. ĆOROVIĆ

03. 05. 2022. u 23:22

TEATAR snova poklonio se Srbinu. Navijači Mančester junajteda aplauzima i ovacijama su ispratili Nenanju Matića (33) i ovom dirljivom scenom zahvalili mu se za sve što je dao klbu u prethodnih pet godina.

МАТИЋЕВ ТЕАТАР СНОВА: Навијачи Јунајтеда аплаузима испратили српског везисту

FOTO: EPA

Bio je 71. minut utakmice sa Brentfordom, na semaforu je kao retko kad ove sezone sijalo 3:0. Trener domaćih Ralf Rangnik je izabrao pravi trenutak da izvede iz igre Matića kako bi ga pozdravio čitav "Old Traford". Emotivnom oproštaju doprineo je i Kristijano Ronaldo tako što je dotrčao u centar kruga da zagrli svog saigrača i prijatelja. Nemanja se posle toga prekrstio, podigao ruku i zahvalio publici na srdačnom ispraćaju.

- Mančester junajted ostaje u mom srcu zauvek, siguran sam da će doći bolji dani za klub - rekao je kratko naš as posle utakmice.

Kad se podvuče crta, Matić je do sada za Mančester junajted odigrao 188 utakmica na kojima je postigao četiri pogotka i zabeležio 11 asistencija. Preostalo mu je da se nađe Rangniku još dva kola u gostima i izabere novi klub. Najviše se priča i piše da će Nemanja ponovo sarađivati sa čuvenim Portugalcem Murinjom u Romi, ali i drugi dobri klubovi bi rado videli visokog momka iz Uba u svom veznom redu.

Porodica na ispraćaju

NEMANjINA supruga Aleksandra i njihovo troje dece, svi u dresovima sa brojem 31, iz lože su pratili ispraćaj.

- Poslednji domaći meč. Nedostajaćeš nam, "Old Traforde". Pet divnih godina - napisala je gospođa Matić na "Instagramu".

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!