"OSTALA JE SAMO TUGA" Legenda Junajteda o igri "crvenih đavola": "Ovo je odvratno za gledanje"

Novosti online

20. 04. 2022. u 14:27

TEŽAK poraz Mančester junajteda u Liverpulu pokazao je da od nekadašnjeg najvećeg derbija Engleske nije ostalo ni D. Nekadašnje zvezde "crvenih đavola" već godinama ukazuju na greške koje pravi uprava, ne libeći se usput da budu i oštriji nego što bi trebalo, u čemu je prednjačio Roj Kin. Irac je i na terenu bio poznat po prgavosti, pa se to od njega moglo i očekivati, ali šta reći za "tihog čoveka" Pola Skolsa.

ОСТАЛА ЈЕ САМО ТУГА Легенда Јунајтеда о игри црвених ђавола: Ово је одвратно за гледање

Foto arhiva VN

Čoveka koji se iz ljubavi prema Junajtedu vraćao iz penzije, za koga je veliki Zinedin Zidan govorio da je najbolji vezni igrač sveta, svakako je glas koji treba čuti. A on je tokom sezone bio ljut, što je u nekoliko navrata i pokazivao, ali je sada promenio stav i emociju.

- Nisam više skoro nimalo ljut. Sada sam malo više tužan, nije lako gledati sve ovo - rezigniran je legendarni "džindžer nindža".

Voleo bi, kaže, da se bar malo više bore. To je i jedino što im još zamera, onaj preostali deo ljutnje koju gaji u moru tuge.

- Oni bi najviše voleli da je za njih sezona gotova i da mogu da odu, ali, nažalost, ne mogu da se skrivaju do kraja sezone. Ne možeš da dođeš na Enfild i tako da se ponašaš. Bilo je odvratno za gledanje, zamislite samo kako su se osećali navijači koji su se iscimali da pređu taj put do Liverpula. Morali bi da se bar malo više bore zbog navijača ako ne zbog nečeg drugog - zaključio je Skols, koji je celu karijeru igrao za Junajted, za koji je u dva navrata odigrao 719 utakmica (500 u Premijer ligi) i postigao 155 golova. 

BONUS VIDEO - Vatreni večiti derbi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!