LEGENDE JUNAJTEDA OSULE PALJBU PO KLUBU: "Nemamo ni menadžera ni vođu na terenu!"

Novosti online

16. 03. 2022. u 09:28

LEGENDARNI fudbaleri Mančester junajteda Pol Skols i Rio Ferdinand pronašli su krivca za eliminaciju "crvenih đavola" iz Lige šampiona.

ЛЕГЕНДЕ ЈУНАЈТЕДА ОСУЛЕ ПАЉБУ ПО КЛУБУ: Немамо ни менаџера ни вођу на терену!

FOTO: EPA

Junajted je sinoć poražen na Old Trafordu od Atletika sa 1:0 i posle madridskih 1:1 završio je ovosezonski izlet u elitnom klupskom takmičenju.

- Ja ne znam kako je Ralf Rangnik postao menadžer Junajteda, tim treba da ima pravog trenera. Ima mnogo talenta u ovoj ekipi, ali klub bi trebalo da pronađe pravog menadžera. Da je Junajted vodio Dijego Simeone, prošao bi - smatra Skols, dok Ferdinand smatra da ekipa Junajteda nema pravog vođu.

Sa nekadašnjim saigračem iz slavnih dana Junajteda slaže se i Ferdinand, ali dodaje i drugi problem - Mančester nema lidera ni na terenu!

- Atletiko ima grupu igrača u koje se trener može pouzdati u svakom trenutku. Oni razumeju šta Simeone želi od njih i rade kao tim. U Junajtedu se gledaju među sobom i pitaju se ko će da izvede magiju - zaključio je Ferdinand.

Rangnik je i došao kao provremeno menadžersko rešenje do kraja sezone, a u klubu će kad dođe "pravi" menadžer, koga osim Skolsa i Ferdinanda priželjkuju i milioni navijača, ostati kao direktor fudbalskih operacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)