NJUKASL PRAVI ŠAMPIONSKI TIM: Zvezda PSŽ prva želja, ali nije jedini

Novosti online

20. 03. 2022. u 14:04

KADA je u Njukasl stigao bogati šeik, očekivali su mnogi da će krenuti da pravi šampionski tim. Prve najave govore da bi crno-beli naredne sezone mogli da budu glavni konkurenti za titulu.

ЊУКАСЛ ПРАВИ ШАМПИОНСКИ ТИМ: Звезда ПСЖ прва жеља, али није једини

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Navodno je glavna meta u prelaznom roku Brazilac Nejmar kojim nisu zadovoljni navijači u Parizu, te je na izlaznim vratima.

Krenuo je ove zime tim sa Sent Džejma Parka da popločava šampionski put, a glavni deo trebalo bi da uradi na leto. Došli su Kjeran Tripije, Kris Vud, kao i Bruno Gimaraeš.

Klub želi da na leto pošalje poruku da je ozbiljan takmac, te je izvesno da će bar jedna velika zvezda pojačati tim, a mediji tipuju da bi to mogao da bude upravo Nejmar.

Podsetimo, Brazilac se nakon eliminacije iz Lige šampiona od Real Madrida nalazi na vleikom udaru navijača koji koriste svaku priliku da mu zvižde, najavio je da će napustiti klub na leto, a čini se da ni PSŽ ne bi imao ništa protiv da ga pusti.

Takođe, Njukasl će se rastati sa čak sedam igrača, pošto su na prodaju Migel Almiron, Dvajt Gejl, Džamal Luis, Ajzak Hejden, Kjeran Klark, Emil Kraft i Karl Darlou.

Pored Nejmara, mete su i Svet Botman iz Lila, Dijego Karlos iz Sevilje, Džesi Lingard iz Mančester junajteda...

Videćemo u narednim mesecima da li se radi o želji medija i navijača, ili je klub kadara da dovede veliko ime u svoje redove.

BONUS VIDEO: DEVOJČICE ŽELE DA IGRAJU FUDBAL: Tim menadžerka ženske fudbalske selekcije Bojana Veselinović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju