NAVIJAČI ČELSIJA BOJKOTOVALI PODRŠKU UKRAJINI: Tuhel nezadovoljan zbog ovacija Romanu Abramoviču

Novosti online

05. 03. 2022. u 21:32

DOK se na ostalim stadionima Premijer lige prolamao jednominutni aplauz podrške Ukrajini, navijači Česija koji su došli da prate svoje ljubimce na Terf Mur stadionu u Barnliju, skandirali su ime Romana Abramoviča.

НАВИЈАЧИ ЧЕЛСИЈА БОЈКОТОВАЛИ ПОДРШКУ УКРАЈИНИ: Тухел незадовољан због овација Роману Абрамовичу

FOTO: EPA

To se nije dopalo menadžeru plavaca Tomasu Tuhelu koji smatra da su fanovi izabrali pogrešan trenutak da odaju poštovanje  doskorašnjem vlasniku koji je od kluba napravio evrposkog giganta.

- Nije bio trenutak da se to uradi. Ako pokazujemo solidarnost, pokazujemo solidarnost i to bi trebalo zajedno da radimo. Svi zajedno kleknemo (u borbi protiv rasizma). Ako neka važna osoba iz našeg kluba ili drugog kluba nažalost umre, mi minutom ćutanja pokažemo poštovanje, to nije trenutak za slanje drugih poruka. Mi to radimo pošto smo to mi, pokazujemo poštovanje kao klub i potrebno je da se naši navijači posvete minutu aplauza - rekao je Tuhel za Skaj.

Čelsi je inače bio ubedljiv i slavio sa 4:0 golovima Risa, Pulišića i dvostrukog strelca Haverca.

Roman Abramovič je u sredu saopštio da prodaje Čelsi posle pretnji koje su se čule iz Parlamenta Velike Britanije da će na njega biti primenjene sankcije zbog bliskosti sa ruskim političkim vrhom.

BONUS VIDEO - Podrška grobara fudbalerima Partizana posle poraza u derbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati