KRAJ! Miloš Degenek napušta Zvezdu, poznato i koliko para stiže na Marakanu od tog transfera

Novosti online

10. 01. 2022. u 12:36

DUGO se nagađalo kakva je budućnost Miloša Degeneka u Crvenoj zvezdi, a njegove misteriozne poruke na društvenim mrežama dodatno su bacale navijače u nedoumice. Ipak, sada više nema sumnje - sjajni defanzivac odlazi s Marakane.

КРАЈ! Милош Дегенек напушта Звезду, познато и колико пара стиже на Маракану од тог трансфера

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Degenek je trenutno na odmoru, a signali koje je slao mnoge su navodili da pomisle da ga neće gledati u dresu crveno-belih na proleće.

- Igrao sam Ligu šampiona dve godine zaredom. I to protiv nekih najboljih igrača. Zahvalan sam na tome, snovi ovde u Evropi su ispunjeni - poručio je Degenek uz fotografije duela koje je imao sa Mohamedom Salahom i Robertom Levandovskim.

Podsetimo, Degenek je izgubio status prvotimca posle crvenog kartona dobijenog u duelu protiv Midtjilanda koji je dobio na početku meča, a danas se ovim povodom oglasio je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

- Zahvaljujem se Degeneku na svemu što je dao Crvenoj zvezdi. Reč je o nekom ko se uvek pošteno borio za grb kluba i ko je bio deo najvećih uspeha još od Barija i Tokija. Nađeno je obostrano prihvatljivo rešenje kojim će i klub biti zadovoljan, kao i igrač. Presudila je Miloševa želja da potraži drugi klub jer je svestan da nije bio prva opcija na svojoj poziciji, a da je želeo da bude standardan kako bi igrao za Australiju na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ovo je najbolja opcija za sve, a Crvena zvezda želi Milošu mnogo sreće u nastavku karijere, a vrata Crvene zvezde su mu uvek otvorena - rekao je Mijailović Tanjugu.

Novi klub moraće da plati obeštećenje za Degeneka od 800.000 evra.

BONUS VIDEO: Slobodni asovi - transferi ovih igrača bi od januara mogli da promene fudbal

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna