"NE MOŽEŠ TAKO DA SE PONAŠAŠ": Srbin pravio nered, pa dobio ukor trenera (VIDEO)

Novosti online

21. 12. 2021. u 10:14

SPEKTAKL u Valensiji je ostao u senci ponašanja Uroša Račića.

НЕ МОЖЕШ ТАКО ДА СЕ ПОНАШАШ: Србин правио неред, па добио укор тренера (ВИДЕО)

Foto: EPA

Srpski reprezentativac je odigrao odličnu partiju u trijumfu Valensije u gradskom derbiju sa Levanteom - 4:3, a onda je napravio nešto što ne priliči fudbaleru bilo koje ekipe. 

Kada ga je trener zamenio, Račić je izazvao bes domaće publike lupajući rukom u grudi i pokazujući na grb Valensije. Još dok je srpski vezista koračao ka klupi, pokušao je da ga obuzda Hose Bordalas, ali je naš reprezentativac nastavio da provocira navijače Levantea i po okončanju utakmice.

Zamerio se i igračima poslednjeg tima na tabeli španskog prvenstva, umalo nije došlo do fizičkog kontakta, koji je sprečio Hose Manuel Očoterena, trener golmana Valensije, odguravši Uroša sa terena, sve do svlačionice, gde je pretrpeo kritike pretpostavljenog.

- Apsolutno ne odobravam Urošev postupak. Moramo da poštujemo naše rivale, a ne da pravimo razne gestove. Nije bilo ni vreme, ni mesto. Momku ponekad nedostaje zrelosti. Nisam saglasan sa onim što je uradio, tako nešto više ne sme da se ponovi u mom timu. Valensija je plemenit klub i ovako nešto se ne radi, bez obzira na to ko je Uroš Račić - pojasnio je trener Hose Bordalas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju