ANDALUZIJA NA NOGAMA: Sevilja srušila šampiona, Gudelj učestvovao u velikom trijumfu (VIDEO)

Novosti online

18. 12. 2021. u 23:10

KAKAV finiš meča u Andaluziji. "Ramon Sančez Pishuan" bio je poprište velike borbe u kojoj je Sevilja pobedila aktuelnog šampiona Primere Atletiko Madrid sa 2:1.

АНДАЛУЗИЈА НА НОГАМА: Севиља срушила шампиона, Гудељ учествовао у великом тријумфу (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Zbog ovakvih stvari se voli fudbal. Kada je delovalo da će ekipe pobediliti po bod Lukas Okampos je uspeo da donese veliku pobedu svom timu i tako erupciju oduševljenja na tribinama.

Treba reći da je od 29. minutu za tim Đulena Lopetegija igrao srpski reprezntativac Nemanja Gudelj koji je morao da zameni povređenog Gonzala Montijela.

A meč nije mogao bolje da počne po domaćina. Igrao se sedmi minut kada je Ivan Rakitić odapeo strelu sa skoro 30 metara i matirao Jana Oblaka. Bilo je to pravo remek delo hrvatskog veziste i možda najlepši gol u dosadašnjem toku Primere.

Ipak, "jorgandžije" su krenule po izjednačenje i do njega su došli u 33. minutu. Toma Lemar je izveo korner, a najbolje je u kaznenom prostoru Sevilje skočio Felipe i zakucao loptu u mrežu.

Sve je išlo ka tome da ćemo videti podelu bodova, ali usledio je pogodak u 89. minutu i oduševljenje svih pristunih na "Ramon Sančez Pishuanu". Tomas Dilejni je pogodio prečku nakon udarca glavom, lopta se odbila do Žulsa Kundea, on je odložio do Lukasa Okamposa koji ju je zakucao u gol slovenačkog golmana, koji je zakačio loptu, no ona je ipak završila iza njegovih leđa.

Lukas Okampos u duelu sa igračima Atletika/FOTO: AP/Tanjug

Ekipa Dijega Simeonea je mogla da izbegne poraz. Žoao Feliks je pokušao da iznenadi Bonoa, ali je njegov pokušaj sa nekih 20 metara iskosa sa leve strane zausavila prečka.

Sevilja se posle ove velike pobede nalazi na drugom mestu na tabeli sa 37 bodova, pet manje od vodećeg Reala, dok je Atletiko peti sa 29.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)