JUNAJTED TRAŽI ODLAGANJE MEČA SA BRENDFORDOM: "Crveni đavoli" u pregovorima sa Premijer ligom

Novosti online

13. 12. 2021. u 17:08

MANČESTER junajted pregovara sa Premijer ligom oko odlaganja utakmice protiv Brendfordom. Razlog je broj zaraženih igrača korona virusom u redovima kluba sa "Old Traforda".

ЈУНАЈТЕД ТРАЖИ ОДЛАГАЊЕ МЕЧА СА БРЕНДФОРДОМ: Црвени ђаволи у преговорима са Премијер лигом

Foto: EPA-EFE/TIM KEETON

Ova utakmica po pravilu bi da se odigra u utorak od 20.30, ali veliko je pitanje da li će novajlija u Premijer ligi odmeriti snage sa "crvenim đavolima".

Iz Junajted su saopštili da su zatvorili trening centar Karington radi preventive.

- Mančester junajted potvrđuje nekoliko pozitivnih slučajeva na virus korona na testiranju u nedelju među igračima i osobljem. Odlučeno je da se zatvori Karington kompleks na 24 sata, kako bi se rizik od prenošenja infekcije sveo na minimum. Osobe koje su pozitivne su prema protokolima Premijer lige stavljene u izolaciju - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Posle otkazivanja treninga, sa zdravljem igrača i osoblja kao prioritetom, klub je u razgovorima sa Premijer ligoim oko toga da li je bezbedno da se igra meč u utorak sa Brentfordom, prvo zbog kovid infekcije, a potom i razloga pripreme igrača. Tim i osoblje koje bi putovalo u London biće određeni u zavisnosti od rezultata pregovora - zaključili su iz redova Junajteda.

U julu, devetoro članova tima i stručnog osoblja je bilo pozitivno na testu zbog čega je tada bio otkazan kontrolni meč sa Prestonom.

Podsetimo, ekipa Ralfa Rangnika pred ovu utakmicu zauzima petu poziciju na tabeli sa 27 bodova, dok je Brendford 10. sa 20.

BONUS VIDEO: STARI ZNANCI: Partizan je prvi put protiv Sparte igrao pre 65 godina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!