NAVIJAČI PARAGVAJA UTRČALI NA TEREN: Jagma za selfijem sa Mesijem

Z. Ć.

08. 10. 2021. u 20:21

NAJVEĆI hit - slikanje sa Mesijem. Paragvaj i Argentina odigrali su miroljubiv meč kvalifikacija za odlazak na SP (0:0), posle kojeg je usledila prava jurnjava i jagma za selfijem sa prvom zvezdom "gaučosa".

НАВИЈАЧИ ПАРАГВАЈА УТРЧАЛИ НА ТЕРЕН: Јагма за селфијем са Месијем

FOTO: AP

Grupa domaćih navijača je poput stampeda uletela na teren, čini se da je i obezbeđenje na stadionu u Asunsionu bilo iznenađeno. Videlo se da je i Mesiju u toj gužvi bilo neprijatno, ali je ljubazno uslišio želje nekolicine najbržih dok mu redari nisu pomogli da nađe put do svlačionice.

Argentini je ovo bio 23. uzastopni meč bez poraza, ali ih je on još više udaljio od vodećeg Brazila, koji je posle preokreta u finišu savladao Venecuelu u gostima - 3:1. Autsajder je poveo u 11. minutu preko Ramireza, Brazilci su se bez povređenog Nejmara mučili sve do 71. minuta kada je Markinjos doneo izjednačenje, a trijumf su doneli Gabrijel Barbosa golom sa penala u 85. i Ajaksov mladi napadač Entoni prvencem u petom minutu sudijske nadoknade.

Iz južnoameričkih kvalifikacija direktan plasman na SP obezbediće prve četiri reprezentacije, dok će peta u baraž s predstavnikom Azije, Srednje Amerike ili Okeanije.

Kvalifikacije, 10. kolo: Paragvaj - Argentina 0:0, Urugvaj - Kolumbija 0:0, Venecuela - Brazil 1:3 (1:0), Ekvador - Bolivija 3:0 (3:0), Peru - Čile 2:0 (0:0)

TABELA: Brazil 27, Argentina 19, Ekvador 16, Urugvaj 16, Kolumbija 14, Paragvaj 12, Peru 11, Čile 7, Bolivija 6, Venecuela 4. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju