DUŠAN 90 MILIONA: Juventus, Mančester siti i Totenhem najbliži našem asu

M. B.

06. 10. 2021. u 22:05

NOVI pokušaj Fiorentine da produži saradnju sa Dušanom Vlahovićem (21) nije urodio plodom i sada je izvesno da će srpski reprezentativac do kraja narednog leta napustiti stadion "Artemio Franki" i postati naš najskuplje plaćeni igrač svih vremena.

ДУШАН 90 МИЛИОНА: Јувентус, Манчестер сити и Тотенхем најближи нашем асу

FOTO: EPA

Trenutno je rekorder Luka Jović, koji je prelaskom u Real za 63 miliona evra preskočio na vrhu dolazak Nemanje Matića iz Čelsija u Mančester junajted (44,7 miliona).

Ako je verovati dobro obaveštenim izvorima italijanskih medija, Fiorentina može da računa da će im odlaskom Vlahovića kasa biti punija za čak 90 miliona evra, kada bude raskinut ugovor sa "ljubičastima", koji ističe 2023. godine.

Budući da je jasno da od produžetka saradnje neće biti ništa i pored petostruko jače ponude od plate koju je do sada imao u Fiorentini, ostaje da se vidi ko će iskoristiti priliku i dovesti u svoje redove jednog od najperspektivnijih napadača Starog kontinenta.

Procena medija "na čizmi" je da su Vlahovićevom potpisu trenutno najbliži Premijerligaši Mančester siti i Totenhem, iz prikrajka i Liverpul, koji za razliku od klubova iz "kalča" mogu da izdvoje basnoslovnih 90 miliona evra na ime obeštećenja. Ispod njih su Juventus i Inter, koji su i tokom leta slovili za jedne od favorita u trci za Vlahovićevim potpisom.Bez

obzira na to da li će Fiorentina uspeti da naplati odlazak Vlahovića na način koji je trenutno u planu, već je jasno da će Vlahović posle razduživanja opreme u Firenci postati najskuplji srpski fudbaler.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna