RONALDO UTUČEN ZBOG SMRTI SORAJE: Preminula supruga najboljeg Kristijanovog prijatelja

Novosti online

05. 10. 2021. u 10:51

FUDBALER Mančester junajteda Kristijano Ronaldo na dirljiv način se oprostio od najbolje prijateljice Soraje (34), koja je, nažalost, prerano preminula od posledica infekcije.

РОНАЛДО УТУЧЕН ЗБОГ СМРТИ СОРАЈЕ: Преминула супруга најбољег Кристијановог пријатеља

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Ronaldo se na emotivan način oprostio od prijateljice.

- Dođe vreme kada sve padne u drugi plan, pa tako i fudbal. Nedavno nas je neočekivano napustila draga Soraja (34), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario - napisao je Ronaldo u svojoj dirljivoj objavi na Instagramu.

Soraja je bila supruga Ronaldovog najboljeg prijatelja, portugalskog fudbalera Hosea Semeda (36).

- Ništa ne može umanjiti bol mog brata Hosea Semeda i njegove porodice. I danas smo zajedno, kao i uvek, a moramo se suočiti sa ovim strašnim trenutkom. Počivaj u miru prijateljice, nikada te nećemo zaboraviti - dodao je Portugalac.

Ronaldo i Semedo su kao klinci zajedno igrali u Sportingovoj akademiji. Od tada ih veže čvrsto i iskreno prijateljstvo. Semedo, koji trenutno nastupa za Vitoriju Setubal iz Portugalije, često je isticao koliko mu je Kristijano pomogao u životu.

- Sve dugujem Ronaldu. Da ga nije bilo, izbacili bi me iz akademije i vratio bih se u problematičan kraj u kom sam živeo. Moji prijatelji iz detinjstva su danas narkomani ili su u zatvoru, a ja imam karijeru, decu i prekrasan život koji dugujem Ronaldu - ispričao je jednom prilikom Semedo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!