OVO MOŽE SAMO NA MARAKANI: Dejan Stanković ističe igrače u prvi plan: "Dali su sve od sebe i igrali do poslednjih granica"

Novosti online

16. 09. 2021. u 21:52

IZABRANICI Dejana Stankovića savladali su Bragu na premijeri takmičenja u Ligi Evrope, a mladi stručnjak nije krio zadovoljstvo igrom i rezultatom.

ОВО МОЖЕ САМО НА МАРАКАНИ: Дејан Станковић истиче играче у први план: Дали су све од себе и играли до последњих граница

FOTO: FK Crvena zvezda

Čak je i zahtevao da se pre njega medijima obrati Miloš Degenek, jer su, kako je istakao, igrači najzaslužniji za trijumf.

– Bitno je da smo počeli sa pobedom, prvi put smo počeli sa pobedom u Evropi od kada sam ja u klubu. To nam daje dodatnu snagu i energiju. Stručni štab je odradio sjajan posao, plan igre je bio idealan, mislim da je ovo pravi početak i pravi podstrek za naredne izazove – izjavio je defanzivac Crvene zvezde.

Zatim se uključio "mister" i odmah na početku podsetio kakvog je rivala Zvezda večeras savladala na stadionu "Rajko Mitić:

– Ne znam da li je ljudima jasno koliko je ovo važna pobeda. Braga je četvrti tim u veoma jakom portugalskom prvenstvu. Nismo odustali nijednog sekunda od pobede i naše igre. Ovakva atmosfera se može samo doživeti na “Marakani”, pričali smo tome mnogo puta, ovakva atmosfera treba da bude motiv, a ne razlog za strah. Prezadovoljan sam izdanjem mojih momaka, znao sam da nam treba mnogo da pobedimo Bragu, ostvarili smo cilj, ali idemo utakmicu po utakmicu – počeo je mladi stručnjak.

Krajem prvog poluvremena Ben je morao da napusti teren zbog problema sa povredom, što je zabrinulo sve navijače na stadionu…

– To su stvari koje se dešavaju. Žao mi je zbog Bena, ubeđen sam da je to napor prouzrokovan nenormalnim ritmom utakmica. Pokušali smo to da saniramo najbolje moguće, odigrao je odlično, i baš zato mi je mnogo žao što je ranije morao da napusti igru. Još uvek ne možemo reći kakva je situacija, ali prati – dodao je Dejan Stanković.

– Momci su igrali do poslednjih granica. I sve su dali od sebe da na najbolji mogući način počnemo svoj put u Ligi Evrope! – zaključio je Dejan Stanković.

Crvena zvezda je nakon prvog kola prva u grupi, budući da su Mitjiland i Ludogorec podelili bodove.

BONUS VIDEO - Dejan Stanković pred put na Kipar: "Znamo šta treba da radimo"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)