PUNA ARENA ODALA POČAST VELIKOM DUDI: Emotivan uvod u oproštajni meč Novice Veličkovića, suze nisu mogle da se sakriju (FOTO)

Novosti online

16. 09. 2021. u 19:36

OPROŠTAJNA utakmica Novice Veličkovića u kojoj se njegov Partizan sastaje sa šampionom vrope Efesom, počela je minutom ćutanja zbog smrti velikana Dušana Dude Ivkovića koji nas je napustio jutros u Beogradu.

ПУНА АРЕНА ОДАЛА ПОЧАСТ ВЕЛИКОМ ДУДИ: Емотиван увод у опроштајни меч Новице Величковића, сузе нису могле да се сакрију (ФОТО)

FOTO: N. Skenderija

Za to vreme, igrači oba tima na sredini terena razvili su transparent na kome piše "Dudo, hvala ti".

FOTO: N. Skenderija

Istovremeno, na velikom semaforu prikazana je jedna od poslednjih Ivkovićevih izjava povodom formiranja Partizanove Fondacije u kojoj je trebalo i on da učestvuje.

Inače, navijači Partizana došli su u velikom broju na utakmicu, a prisutne su i legende košarkaškog, ali i fudbalskog kluba - Dule Vujošević, Željko Obradović, Saša Ilić, Saša Danilović, Mića Berić, Zoran Stragi Stevanović...

BONUS VIDEO - Novica Veličković poziva navijače na svoju oproštajnu utakmicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu