ŠOU ŠUMUDIKE NA KONFERENCIJI: Zar ja da čuvam Ivanića na korneru? Nemam kontroler kao na igrici

Đ. S.

18. 08. 2021. u 00:04

ODRŽAO je trener Kluža Marijuš Šumudika, jednu od najzanimljivijih konferencija u poslednje vreme u pres centru stadiona „Rajko Mitić“, osuo paljbu po svojim igračima koji su doživeli debakl u duelu sa Crvenom zvezdom (4:0), nasmejao sve prisutne novinare, snimatelje, fotoreportere svojim izborom komentara

ШОУ ШУМУДИКЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ: Зар ја да чувам Иванића на корнеру? Немам контролер као на игрици

FOTO: Đ.S.

- U prvom redu, ovo je sraman rezultat. A to je sve ostvareno, neverovatnim individualnim greškama. Ne bih želeo da se zbog toga zadržavam i žalim, biti u fudbalu znali učiti non stop i sticati nova znanja i nadam se da moji igrači neće nastaviti u ovom stanju u kojem smo sada. Susreli smo se sa ekipom koja je delovala odmornije od nas, dobili su sve duele 1 na 1. U prvom poluvremenu su dva puta stigli do gola i oba puta postigli pogodak. Isto je bilo u drugom poluvremnu, olako smo primali golove – krenula je tirada Šumudike.

FOTO: Đ.S.

Besni komentari, najviše su bili usmereni na račun manjka truda u odbrani.

- Golove kakve smo primili u drugom poluvremenu, ja nisam viđao ni u trećoj Ligi. Imam snage da priznam svoju grešku, ali smatram da bi još šest sedam igrača trebalo da sedi pored mene i objasni vam šta se desilo – istakao je Rumun, pa ponovo opleo po svojim pulenima.

- Trebalo bi da ih je stid šta se desilo. Imali smo puno problema sa povredama, otkazivanjima, paklen raspored u Evropi. Sreli smo dobru ekipu, domaćinsku, koja je profitirala na našim greškama, koja ima dobro plaćene igrače, imaju duplo veću vrednost nego mi. Šta ja da radim kada im dajemo takve poklone, šta? Da uzmem pištolj da ih upucam? Ne mogu da uzmem kontroler kao na igrici, pa da uradim nešto. Ne mogu ja da uđem i da sačuvam Ivanića na korneru... Pitajte i srpske novinare, šta ja da radim u takvim situacijama. Pa to je bilo kao da otvorite lopovu vrata i kažete mu da uđe – odgovarao je besno Šumudika rumunskim reporterima u zanosu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna