NATHO PRED SOČI: Tim protiv koga igramo je na našem nivou

Tanjug

10. 08. 2021. u 10:56

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da tim mora da pokaže karakter protiv Sočija u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konfrencija.

НАТХО ПРЕД СОЧИ: Тим против кога играмо је на нашем нивоу

FOTO: N. Paraušić

Crno-beli 12. avgusta u Humskoj dočekuju ruski tim na stadionu u Humskoj.

"Potpuno je drugačije jer je evropsko takmičenje. Tim protiv koga igramo je na našem nivou. I oni idu na pobedu, ali mi igramo kod kuće. Moramo da pokažemo karakter, da pokažemo koji je naš nivo i kako igramo i, naravno, da pobedimo i prođemo u sledeću rundu", rekao je Natho za klupski sajt.

Partizan ovaj duel dočekuje posle pobede u Novom Pazaru od 4:1, a strelac jednog gola bio je i Izraelac.

"Znamo da prethodnih nekoliko godina Partizan nije uspevao da pobedi Novi Pazar, ali mi smo došli sa našim ciljem, znali smo šta želimo da postignemo u ovoj utakmici. Srećan sam što smo ispunili ono što smo zamislili i pobedili ih uz četiri gola. Sada moramo da nastavimo“, rekao je Natho.

"Postigao sam lep pogodak levom nogom, sa 25 metara, koji je promenio tok igre. Nakon toga nam je bilo lakše jer su i oni igrali otvorenije, pokušavali da napadnu, pa smo imali više prostora za igru.“

Utakmica u Pazaru je prekidana četiri puta, što su najviše osetili igrači na terenu.

"Nije normalno igrati 60 minuta, zatim pauzirati 20 i posle toga ponovo igrati. Ja sam bio zamenjen, ali je igračima koji su ostali na terenu bilo veoma teško i mentalno i fizički. Ipak, srećan sam što smo utakmicu završili bez povreda. Postigli smo četiri gola, što je veoma bitno. Odlično smo odradili posao, a sada nastavljamo dalje", zaključio je Natho.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna