ĐOKOVIĆ SEČE NA SVETOM STEFANU: Da li Novak igra na Olimpijskim igrama?

V. N.

13. 07. 2021. u 17:18

ZASLUŽENI odmor, posle podizanja pehara u Londonu, Novak Đoković provodi na mestu na kojem je pre sedam godina krunisao ljubav sa dugogodišnjom izabranicom Jelenom. Sveti Stefan, ostrvo na crnogorskom primorju, izabrana je destinacija najboljeg igrača planete, gde će verovatno i doneti odluku o odlasku na Olimpijske igre, koje počinju 23. jula.

ЂОКОВИЋ СЕЧЕ НА СВЕТОМ СТЕФАНУ: Да ли Новак игра на Олимпијским играма?

Novak i Jelena Foto Instagram

Topao doček je Đoković imao u egzotičnom letovalištu, koje je samo za njega otvoreno, pošto je, inače, zatvoreno za posetioce ove godine, kada se dovezao automobilom u pratnji porodice.

Što se tiče OI, kao što je već i dobro poznato, Novak je na pres-konferenciji posle osvajanja Vimlbdona istakao da su uslovi u Tokiju jedan od kamena spoticanja, što se tiče njegovog putovanja na Igre.

- Što se tiče Olimpijskih igara, iskreno ne znam. Moraću u narednih nekoliko dana da odlučim da li ću ići ili ne. Imam ogromnu želju da igram na i da predstavljam Srbiju, ali za mene Olimpijske igre znače i ceremoniju otvaranja pred publikom, a ne pred praznim stadionom. Za mene to nisu Olimpijske igre, možda će ovo nekom da zvuči previše oštro, ali ne znam da li ljudi stvarno više šta je ovo... Uslovi pod kojim pokušavaju da organizuju Igre su stvarno nenormalni - rekao je naš as novinarima posle slavlja u prestonici Velike Britanije.

Ukoliko se odluči da, ipak, preskoči put u Japan, Đoković bi se, tako, pridružio sada već velikom broju teniskih zvezda koje su odustale od Igara. Prvi je "nogu povukao" Rafael Nadal, koji je zbog iscrpljenosti posle Rolan Garosa odlučio da je pametnije da se odmori do priprema za Ju-Es open.

Kasnije su isto učinili; Dominik Tim, Serena Vilijams, Simona Halep, Bjanka Andresku, Denis Šapovalov, Nik Kirjos...

 

 

U IGRI "ZLATNI SLEM"

MOTIV za odlazak na Igre, Novaku bi mogla da predstavlja činjenica da će osvajanjem zlatne medalje biti u prilici da nastavi san o osvojanju takozvanog Zlatnog slema (sva četiri GS u o zlato na OI u jednoj kalendarskoj godini).

Takođe, najsjanije odličje na OI je jedino do kojeg Đoković nije stigao u karijeri.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda