NAJBOLJE IZ NOVOG GROJA „TIP-a“: Kineski velikani oslabljeni

Novosti online

26. 06. 2021. u 12:00

PROČITAJTE šta vam donosimo u novom broju kladioničarskog lista "TIP"

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ ГРОЈА „ТИП-а“: Кинески великани ослабљени

FOTO: Depositphotos

  • DEJAN DAMJANOVIĆ (Kiče, Azijska LŠ)

PORT MTI – GVANGDžOU    1

- Kineski predstavnici u ovoj rundi Lige šampiona biće veoma oslabljeni. Najbolji domaći igrači odazvali su se pozivu u reprezentaciju. Da situacija po Gvangdžou i Peking Guan bude poražavajuća, u elitnom takmičenju broj stranaca, koji čine okosnicu njihovih timova je limitiran. Zbog takvih pravila, uprave Gvangdžoua i Peking Guana odlučili su da na gostovanja pošalju rezervne timove – klince. S druge strane, tajlandski fudbal je napredovao, kako na reprezentativnom tako i na klupskom nivou. Verujem da kao takav, Port MTI može do iznenađenja protiv kineskog velikana Gvangdžoua.

  •  MILOŠ NINKOVIĆ (Sidnej, Australija)

MELBURN S. - SIDNEJ    2, 0-2

- Zbog virusa korona, koji je više prisutan u Melburnu, savez je blizu odluke da odredište velikog finala preseli u Sidnej. Bilo kako bilo, moj Sidnej će nastojati da treći put zaredom trijumfuje, što niko u istoriji australijskog fudbala nije uspeo. 

Cela sezona je praktično stala u jedan meč, koji nijedan od rivala ni ne pomišlja da izgubi. Zbog važnosti ishoda, za očekivati je da utakmica bude tvrda i završi se sa malim brojem golova. 

Znam da je to suprotno taktici mog Sidneja, koji voli da se nadmeće i igra na gol više. Šest pobeda u nizu, potvrda su da smo u mnogo boljoj formi od Melburna. Ali, ako trener kaže da zarad uspeha moramo da budemo oprezni. Učinićemo to!

  • BORIS SEKULIĆ fudbaler Čikago fajersa (SAD)

SIJETL - VANKUVER    1

- U ovom kolu izdvojio bih pobedu Sijetla nad Vankuverom. Domaćin je jedina neporažena ekipa u ligi i veliki favorit u ovom dvoboju. 

  • BOŠKO OROVIĆ trener Utsiktena (Švedska 3 jug)

TROLHATAN – OSKARHAMN    1

- Ovo kolo je počelo sredinom nedelje, pa su ostala samo tri para za tipovanje. Kaže se da je i jedan pravi dovoljan za kladionicu. 

Okršaj između Trolhatana i Oskarhamna je derbi, i tu bi po meni trebalo odigrati na domaćina, koji će znati da iskoristi travu svog terena, gde lopta ide sporije nego na „veštaku“, na kojoj trenira Oskarhamn. Pritom, realno je očekivati da na ovom susretu bude umeren broj golova, od 0-2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri