ERIKSEN SE JAVIO JUTROS: Pozdravio saigrače i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima

Novosti online

13. 06. 2021. u 11:09

FUDBAL je bio u drugom planu drugog dana Evropskog prvenstva pošto je jeziva scena u kojoj je Kristijan Eriksen kolabirao na terenu zabrinula sve ljubitelje fudbala. 

ЕРИКСЕН СЕ ЈАВИО ЈУТРОС: Поздравио саиграче и остаје у болници на даљим испитивањима

Foto: EPA

Sada se danski fudbalski savez javio sa najnovijim vestima vezanim za stanje najboljeg danskog igrača. Vesti su odlične pošto je Kristijan Eriksen stabilan i u bolnici je. 

On je pozdravio svoje saigrače u razgovoru sa čelnicima saveza, a Danci su se svima zahvalili na podršci koju dobijaju ovih dana. 

"Ovog jutra smo pričali sa Kristijanom Eriksenom koji je poslao svoje pozdrave saigračima. NJegovo stanje je stabilno i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima. Tim i stručni štab nacionalnog tima su dobili kriznu pomoć i nastaviće da budu tu jedni za druge nakon icidenta od juče.

Hteli bismo svima da zahvalimo na toplim pozdravima Kristijanu Eriksenu od navijača, igrača, kraljevske porodice, Danske, Engleske...", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Danske.

Kristijan Eriksen se srušio na terenu u prvom poluvremenu meča Danske i Finske, a posle dugog prekida meč je nastavljen i odigran. 

Sjajnog fudbalera je spasila samo brza akcija saigrača, sudije i naravno lekarskog tima, a otkriveno je da je čak u jednom trenutku njegovo srce prestalo da kuca. 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)