KARLEUŠA KAO NEMIRNA ZEČICA: Provokativna JK šalje vrele pozdrave iz kupatila

Novosti online

01. 05. 2021. u 20:48

POP zvezda Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram profilu nekoliko provokativnih fotogarfija koje su i ovoga puta njene pratioce ostavile bez daha.

КАРЛЕУША КАО НЕМИРНА ЗЕЧИЦА: Провокативна ЈК шаље вреле поздраве из купатила

Foto: Instagram

JK je sada pozirala kao nemirna zečica. Dok je pozirala u svom kupatilu slala je vrele pozdrave.

Naime, Karleuša je na sebi i ovoga puta imala "jaku" i provokativnu kombinaciju, kojom je uspela da iznese svoj temperament, ali i kako je u nekoliko navrata govorila, karakter "prave lavice".

Poznato je da je Jelena jedna od retkih pevačica sa domaće javne scene koja sme da se usudi da iznese ovako izazovnu kombinaciju.

Ona je pozirala u crnim gaćicama koje su imale til na sebi, te su izvajane duge noge došle do izražaja, ali i stomak koji je Karleuša dovela do savršenstva.

Ono što je ipak svima zapalo za oko jeste detalj koji je imala na glavi, a to je ovoga puta maska od crnog lateksa sa ušima jedne seksepilne zečice.

Ovo praznično izdanje pop zvezde nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pa tako ni njene pratioce, a lajkovi su se samo nizali:

"I ovoga puta si objasnila", "Ti nisi normalna kako dobro izgledaš", "Mogla bi da se baviš i dizajnom kostima", "Jelena, objasnila si i ovoga puta" - samo su neki od komentara ispod objava.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)