KATARINA GRUJIĆ O VERIDBI SA GOBELJOM: Zna on šta ja volim

Novosti online

30. 04. 2021. u 19:32

PEVAČICA Katarina Grujić je juče na dan otvaranja jednog salona u prestonici pričala o zajedničkom životu sa fudbalerom "Crvene Zvezde" Markom Gobeljićem, sa kojim je u vezi skoro godinu dana.

КАТАРИНА ГРУЈИЋ О ВЕРИДБИ СА ГОБЕЉОМ: Зна он шта ја волим

Foto: Instagram

Kaća je na komplimente pripadnika sedme sile odgovorila da njen fizički izgled proizilazi iz njenog unutrašnjeg zadovoljstva.

- Nikad lepše, nikad bolje, nikad srećnije se osećam - istakla je pevačica i dodala koliko je bila posvećena sebi u periodu nepovoljne epidemiološke situacije:

- Korona jeste uticala da se posvetimo sebi, da budemo sa svojoj porodicom. Zdravlje mi je bilo uvek najbitnije, a sada imam apsolutno mnogo vremena da se posvetim sebi. To je tako i kad živiš sa sportistom. Sve se uklopilo - priznaje Grujićeva.

Katarina je sa Markom "kliknula" na prvu, a planove za veridbu i venčanje prepušta svojoj jačoj polovini.

- Živimo zajedno već neko vreme. Od prvog trenutka otkako smo se upoznali izgledalo je kao da se znamo ceo život. Svaka devojka razmišlja o hiljadu latica, vatrometima, ali videćemo. Zna on i sluša šta ja volim. Nikada nije pogrešio sa iznenađenjima - zaključuje pevačica.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!