MNOGO ĆEMO TEK DA SAZNAMO: Pevač Miroslav Ilić o seriji "Porodica" - Ne znam zašto bi Marija Milošević podnosila tužbu!

Novosti online

30. 03. 2021. u 21:52

SERIJA “Porodica”, koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića i njegove porodice pred hapšenje, izazvala je veliku zainteresovanost javnosti 20 godina od tog događa.

МНОГО ЋЕМО ТЕК ДА САЗНАМО: Певач Мирослав Илић о серији Породица - Не знам зашто би Марија Милошевић подносила тужбу!

Foto: V. Ilić

Pomno je prati i pevač Miroslav Ilić koji se devedesetih godina bavio politikom. On je, kao neko ko je svojevremeno bio i na listi SPS, govorio o prvim utiscima, tužbi koju je najavila Marija Milošević povodom emitovanja serije, ali i ceni koju je platio zbog bavljenja politikom.

– Videćemo, tek je bila prva epizoda. Što se glumaca tiče, mi smo od pamtiveka imali vrhunske glumce, pa sve do danas. To ne govorim pristrasno. O seriji je najbolje govoriti kada se završi. Vi ćete isto, verovatno kao i ja, videti neke detalje o kojima niste imali pojma. O svim tim dešavanjima u vili nisam ni ja znao. Ali, eto, vojska sve prebacuje na policiju, a policija na vojsku – ističe na početku razgovora, tvrdeći da za početak serija “nije loša”, te da je ispunila njegova očekivanja.

S obzirom na to da se u medijima pojavila informacija da će ćerka pokojnog predsednika, Marija, podneti tužbu protiv autora serije, pevač smatra da za tim nema potrebe.

– NJeni roditelji i ona su sastavni deo jednog istorijskog doba. Ne razumem čemu tužba – smatra Miroslav.

Uloga u politici nije mu ukaljala ime, ali mu, ipak, nije donela ništa dobro.

ANTONIJEVIĆ I “DARA IZ JASENOVCA”

On je pratio i “Daru iz Jasenvca”, koja je, takođe, izazvala brojne reakcije publike, a otkrio je i da se sa rediteljem filma Gagom Antonijević ranije i družio.

– Družio sam se sa Gagom pre nego što je otišo u Amerku. Međuim, sa onoliko budžeta koliko je imao napravio je film. Mislim da je malo, trebalo je da bude mnogo veći budžet kako bi priča bila bogatija. Za mene je ona albanska golgota 1914. godine bila epopeja. Inače sam veliki zaljubljenik u film i ništa ne može da izađe u svetskoj industriji, a da ja ne pogledam – rekao nam je Ilić i dodao da Antonijevića video najmanje 20 godina.

– Ne kajem se što sam ušao u politiku, učestvovao sam na najdirektniji način u nekim promenama, ali sam preskupu cenu platio. Nikad nisam o tome govorio, niti ću, ali sam na pravdi Boga platio prvo devesedestih kad sam bio na listi socijalista, pa posle zbog zeta (Dragana Šutanovca, prim. aut.). Ali, nikad nisam bio član nijedne partije, to da znate – kaže Miroslav i, ipak, izneo jedan od primera.

– To što mi je zet bio političar DS, odmoglo mi je jer sam odbijao tezge za nastupe u nekim opštinama gde je DS bila na vlasti i to zato da javnost ne bi mislila da mi je namestio posao. To je jedan detalj samo – tvrdi on, a na pitanje kako je reagovao u tim situacijama kaže:

– Nema tu emocija, kad zagrizeš, moraš da progutaš – zaključuje pevač.

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)