"TAKVI NE ODLAZE": Irfan Mensur se potresnim rečima oprostio od kuma Sanje Ilića

Novosti onlajn

11. 03. 2021. u 14:52 >> 15:58

U RADIO televiziji Srbije održana je komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića, koji je u 70. godini preminuo od posledica virusa korona.

ТАКВИ НЕ ОДЛАЗЕ: Ирфан Менсур се потресним речима опростио од кума Сање Илића

Foto: N.Živanović

Članovi porodice, prijatelji i kolege opraštili su se od velikog umetnika u medijskoj kući sa kojom je sarađivao tokom svoje karijere, duge gotovo 60 godina.

Sin Andrej, brojne kolege i prijatelji, među kojima su bili i Neda Ukraden, Radoš Bajić, Ivica Dačić i mnogi drugi, bili su neušteni.

Foto: V.Danilov

Kum Sanje Ilića, glumac, Irfan Mensur kaže da neće da žali Sanju. Balkaniku je zamolio da brzo snimi novi pesme.

Govorio je kako je nastala "Plava ptica", tekst mu je diktirao u četiri ujutru preko telefona. Sanja ga je posle probudio da mu otpeva tu pesmu.  Irfan je ispričao kako su napravili prvi srpski mjuzikl "Caricu Teodoru" devedesetih godina. Vrlo brzo je smenjen Jovan Ristić i od tog projekta nije bilo ništa. Izgubili su proces na sudu. Sanja nije otišao. Ne može on da ode. Sedeli smo pre mesec dana i slavili moj rođendan, pričao je glumac kroz suze, pa je pokazao šta mu je Sanja poklonio.

- Voleli smo se i voleli smo obojica ono što radimo. On nije otišao, on nije umro, takvi ne odlaze. Ponovo ćemo mi piti kafu, kao što smo pili pre mesec dana u nekom drugom kafiću - rekao je između ostalog Irfan koji je zaplakao i sklonio se sa pozornice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)