EDITA JE IZGUBILA DVA BRATA: "Zbog svega potisnutog dobila sam želju da pomažem svima oko sebe!"

Novosti onlajn

22. 02. 2021. u 09:51

ЕДИТА ЈЕ ИЗГУБИЛА ДВА БРАТА: Због свега потиснутог добила сам жељу да помажем свима око себе!

Foto:Printscreen/Instagram

IAKO je u javnosti uvek pozitivna i nasmejana, život Edite Aradinović obeležile su broje nevolje.

Rođena je u sedmom mesecu, sa svega 1,5 kilograma, dok njen brat blizanac nije preživeo.

- Druga beba je bila dečak i ja ceo život osećam da u maminom stomaku nisam bila sama. Kad sam bila mala, uvek sam crtala portrete na kojima je pola muški, a pola ženski lik. Tada nisam znala da sam imala brata blizanca. To sam saznala tek sa 12 godina – ispričala je pevačica.

Osim toga, Edita se osvrnula i na teško materijalno stanje porodice, zbog kog je do tog uzrasta spavala sa roditeljima u krevetu, dok su ona i njena sedam godina starija sestra Indira Aradinović Indi, takođe pevačica, 2005. godine ostale bez brata.

- Znali smo da će do toga doći jer je brat imao teži oblik Daunovog sindroma, a ljudi sa tim problemom ne žive dugo. Preminuo je kad je imao 21. godinu. Tad ni komunikacija između mame i tate nije bila najsjajnija. Često su imali razmirica, pa su se, na našu sreću, razveli. Život nam je posle toga bio lepši – prisetila se Aradinovićeva.

- S obzirom na to da je razlika između sestre i mene bila velika, nisam mogla da joj zamerim što nije obraćala dovoljno pažnje na mene. U tom dobu su mi bili potrebni razumevanje, pažnja, razgovori koje nisam imala... Zbog svega potisnutog sam dobila želju da pomažem svima oko sebe, i to na način na koji bih volela da je neko sa mnom razgovarao – nastavila je priču pevačica.

- Zbog toga često imam osećaj tereta celog sveta na mojim leđima. To je sindrom u kom imaš osećaj da si za sve kriv i svima želiš da pomogneš. Radim na tome da sebe upoznam i shvatim zbog čega su se neke stvari desile, zašto imam potrebu da pomažem drugima, a zapostavljam sebe - rekla je Edita.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)