KAKO POZNATI PROVODE ZIMSKE PRAZNIKE: Pune baterije na planinama, Prija dobila ozbiljno upozorenje

V.N.

08. 01. 2021. u 11:40

DOK većina građana Srbije novogodišnje i božićne praznike provodi u svom domu, neki su se odlučili da ih provedu na planinama.

КАКО ПОЗНАТИ ПРОВОДЕ ЗИМСКЕ ПРАЗНИКЕ: Пуне батерије на планинама, Прија добила озбиљно упозорење

Foto Instagram/jelenatomasevic_official

"Kopaonik, Kopaonik, na sve strane kiseonik", pevala je nakada grupa "Galija", a glumica Hristina Popović (38), koja važi za velikog avanturistu, sada uživa u čistom vazduhu. Na snežnom Kopaoniku skija i vozi snoubord. Sa njom je i ćerka Luča, koja je na snežnoj lepotici proslavila deveti rođendan.

Foto Instagram/hristina_popo

Pop pevačica Jelena Tomašević (37), sa suprugom Ivanom Bosiljčićem (41) i njihovom ćerkom Ninom, koja će uskoro proslaviti deveti rođendan, takođe uživa na planini, ali na Zlataru. Romantična, baš kao i pesme koje peva, Jelena puni baterije u šetnjama po snegu i čarobnim zalascima sunca.

Foto Instagram/aleksandra__official

Folkerka Aleksandra Živojinović odvela je sina Aleksandra na Zlatibor. Supruga Filipa Živojinovića, sa naslednikom koji 3. marta puni dve godine, šeta pored jezera, a kada se umore, sednu u četvorotočkaš i voze se planinskim stazama, dišući svež vazduh punim plućima.

- Ne naručuj ništa po kafanama, kažu da je preskupo - napisao je jedan Prijin obožavalac na "Instagramu", pored njene fotografije sa jezera na Zlatiboru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)