NAJTUŽNIJA SCENA! DŽejeva Ana skrhana bolom, ćerka se poslednji put oprašta od svog oca (FOTO)

M. K./A. M.

11. 12. 2020. u 13:35

DANAS će u Beogradu biti sahranjen Džej Ramadanovski, veliki pevač narodne muzike koji je preminuo u nedelju 6. decembra.

НАЈТУЖНИЈА СЦЕНА! Џејева Ана скрхана болом, ћерка се последњи пут опрашта од свог оца (ФОТО)

Foto: ATA images

Na sahranu su među prvima stigli Džejeva ćerka Ana i njen suprug, pevač Adil Maksutović. Ana je skrhana bolom pošla prema kapeli, gde se veliki broj ljudi okupio da oda poslednju počast velikom pevaču.

Pevač će biti sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je Džej bio islamske veroispovesti. Na sahrani će biti ispunjena Džejeva velika želja - da mu na grobu zasvira 50 violina.

Podsećamo, Džej je preminuo u nedelju, 6. decembra, nakon zastoja rada srca. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, nažalost bezuspešno.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Već danima se od njega opraštaju kolege i prijatelji, koji ističu da je Srbija izgubila jednog autentičnog i velikog umetnika.

Iza Džeja su ostale neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju