BOKAL ZA VINO 588 EVRA: "Roling stonsi" otvorili prodavnicu - ovo su cene

V. M. P.

10. 09. 2020. u 09:30

ROK dinosaurusi "Roling stonsi" otvorili su juče u Karnabi ulici u Londonu svoju prvu prodavnicu na svetu, u kojoj obožavaoci mogu da kupe kristalni bokal za vino sa njihovim logom za 588 evra, gumirani kišni mantil (258 evra), jaknu (120 evra), svilenu masku za lice (27,5 evra) ili pamučnu (16,5 evra), privezak za ključeve (6,6 evra), dve brendirane čaše za žestinu (197,9 evra)...

БОКАЛ ЗА ВИНО 588 ЕВРА: Ролинг стонси отворили продавницу - ово су цене

Foto EPA

Ovde se prodaju majice, dukserice, džins jakne, trzalice za gitaru, boce za vodu, kačketi, vinske čaše, kišobrani, albumi, sve sa zaštitnim znakom grupe, crvenim isplaženim jezikom.

Foto Tanjug/AP

Inače, svuda po prodavnici koja nosi naziv "RS broj 9" su veliki jezici, uglavnom crvene boje, a tu i tamo sa leopard printom. Na ogromnim ekranima na zidovima prikazuju se koncerti "Stonsa", na providnim podnim panelima ispisani su tekstovi njihovih pesama, a ispod je podrum sa zvučno izolovanom sobom, akustičnim panoima i supercrvenim neonskim osvetljenjem.

Foto Tanjug/AP

Foto Tanjug/AP

- Zašto otvoriti prodavnicu u jeku pandemije? To je naš večni optimizam - poručio je frontmen Mik DŽeger (77) u video-snimku.

"Ne možeš uvek da dobiješ ono što želiš" je veliki hit "Stonsa" iz 1969, ali od juče, u srcu Londona, njihovi fanovi mogu uvek da dobiju ono što žele.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)