CECA RAŽNATOVIĆ ZA "NOVOSTI": Publika i porodica sreća su mi najveća (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

21. 05. 2024. u 16:05

PONOSNA sam na svoju publiku koja mi uvek iznova daje snagu kada se pojavim na koncertu i zajedno uglas peva sa mnom od početka do kraja nastupa. Srećna sam i kada vidim da se pesme koje su stare 20 ili 30 godina slušaju i traže na svim mojim nastupima.

ЦЕЦА РАЖНАТОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Публика и породица срећа су ми највећа (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ovako je, neposredno nakon velikog koncerta u Mladenovcu koji je minulog vikedna održala u okviru evropske turneje "The Best Off", utiske sa "Novostima" podelila najveća estradno-muzička zvezda na našim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović.

- Energija se emituje, a ja sam je uvek prenosila kroz svoju pesmu - rekla nam je Ceca, ne skrivajući sreću jer je publika naglas pevala sa njom od prve do poslednje numere.

Foto: Novosti

Ražnatovićeva je ponovo pokazala zašto je kraljica estrade na balkansim prostorima. Koncert je započela pesmom "Znam", a fanove je "bacila u trans" svojim čuvenim numerama "Ja još spavam u tvojoj majici", "Kad bi bio ranjen", "Zlato, srećan put", "Kukavica", "Gore od ljubavi", "Pile"...

Ceca je u svojoj dugoj karijeri koja traje punih 36 godina, objavila 16 albuma i nekoliko kompilacija. Smatra se jednim od najtiražnijih izvođača, a u prilog tome svedoči činjenica da je album "Decenija" jedan od najprodavanih u istoriji domaće diskografije.

- To je za umetnika velika čast. Taj album koji sam izdala 2001. godine se i danas sluša, a kako je između ostalog objavljen za "Grand produkciju", znam za podatak da je to najprodavanije izdanje ove kuće, čime se često i Saša Popović hvali - kaže Ceca.

Foto: Novosti

Folk zvezda trenutno radi i novom duetu, ovog puta sa Željkom Joksimovićem.

- Polako se radi i ta pesma, kojoj je radni naziv "Više od sreće". Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke visoke standarde. Danas je veoma teško doći do dobre pesme. Ovo je prva saradnja sa Željkom, bliski smo prijatelji, imamo poverenja jedno u drugo. Željko će ovog puta raditi produkciju, preslušali smo studijski demo snimak, ali se zasad sve još "licka" i doteruje.

Ovih dana Ceca ima još jedan veliki razlog za slalje, jer je postala baka po treći put. Vest da je u porodicu stigla i unuk Isaija razgalila, ne samo ponosnu baaku, već i mnogobrojne Svetlanine obožavaoce širom regiona. Ceca ne krije radost zbog novog člana u svojoj porodici:

- Presrećni smo svi. Ne postoji ništa lepše što čoveku može da se desi. Snaja Bogdana je dobro, ona je žena zmaj.

Foto: Novosti

"GORE OD LjUBAVI"

OVE godine, podseća Ceca, "pada" ravno 20 godina od kada je objavljen njen album "Gore od ljubavi". Tada su se "izrodili" veliki hitovi, među kojima i "Pazi sa kime spavaš", "Gore od ljubavi", "Plan B".

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Cecom, pogledajte u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!