VELIKI POVRATAK ZVEZDE GRANDA: Posle udaje se povukla, a sada je muž i kum Sofra vraćaju na scenu

Novosti onlajn

03. 04. 2024. u 23:45

RADI SARIĆ koja je svojevremeno, kako zbog glasa tako i zbog izgleda, bila veoma zapažena u "Zvezdama Granda", predviđali su blistavu karijeru, ali je porodica za nju tada bila prioritet.

ВЕЛИКИ ПОВРАТАК ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: После удаје се повукла, а сада је муж и кум Софра враћају на сцену

Foto: Bojan Stevanović

Ona se, naime, pre sedam godina udala za Milana Čolovića, inače sina čuvenog pevača Tomislava Čolovića, a u srećnom braku rodila je dvoje dece.

Foto: Bojan Stevanović

S obzirom na to da je njen privatni život potpuno sređen, sada je rešila da se vrati na estradu, a u tome joj pomaže suprug, ali i kum – naš najpopularniji harmonikaš Aleksandar Sofronijević.

U saradnji sa njima, lepa Rada snimila je pesmu „Svetlo“.

- To je pesma koju sam čekala godinama. Želela sam lepu i pozitivnu priču, kakvu i živim, u moru nesrećnih ljubavi. Mislim da nam ovakvih pesama fali. Ja se jako radujem povratku, posebno jer imam dobru pesmu da ponudim ljudima. Najviše me raduje što imam punu podršku svog supruga Milana Čolovića, koji je i sam u muzici, i njegovo mišljenje mi zaista mnogo znači. Pesmu je pisala dugogodišnja prijateljica Mira Mijatović, a aranžman je radio naš kum Aleksandar Sofronijević. Snimali smo u njegovom studiju AS STUDIOTON i zaista uživali jer je od početka pesma rađena sa puno ljubavi i podrške. Radujem se reakcijama i nestrpljivo ih čekam“, rekla je Rada.

BONUS VIDEO:

UMEĆE KOMENTATORA SE NE KRADE, SA TIM SE RODIŠ | "Novosti" intervju | Nemanja Matić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave