BURAN LJUBAVNI ŽIVOT SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Svi znaju za aferu koju sam imala“, loš izbor je dotukao - „Sve može da se prevaziđe, ali izdaja ne"

Novosti onlajn

27. 03. 2024. u 17:57

ROK PRINCEZA kako su je mnogi nazivali, Aleksandra Slađana Milošević preminula je juče u 69. godini života.

БУРАН ЉУБАВНИ ЖИВОТ СЛАЂАНЕ МИЛОШЕВИЋ: Сви знају за аферу коју сам имала“, лош избор је дотукао - „Све може да се превазиђе, али издаја не

Foto ATA Images

Slađana je osamdesetih godina važila je za jednu od najlepših žena na rok sceni, bila je lepa, uticajna, odvažna, dama sa stilom, ali je imala jako turbulentan život, a u ljubavi je nikako nije pratila sreća.

Loš izbor muškaraca je nije zaobišao. Ipak, uvek se nadala da će je pronaći prava ljubav.

Foto Promo

Godine 2020. doživela je stravično fizičko nasilje od svog partnera Igora. Iako ga je prijavila policiji, na zakazanom suđenju odbila je da svedoči protiv njega.

Nakon incidenta je bio uhapšen, a Treće osnovno tužilaštvo protiv njega je podnelo optužni predlog zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

Foto ATA Images

Ipak, Slađana je povukla neočekivani potez kada je svoje prethodno svedočenje povukla i time onemogućila da se njeno svedočenje nadalje koristi na sudu, u svrhu dokazivanja partnerove krivice, o čemu je i javno govorila.

– Nažalost, svi znaju za aferu koju sam imala, ali poznato je da u mojoj porodici svi na ljubav čekaju po 30 godina, tako se nadam da će i sa mnom biti. Sve može u životu da se prevaziđe, ali izdaja ne. Ne odustajte nikada od ljubavi, ona je svuda oko nas– rekla je tada pevačica i dodala:

-Procenila sam da je za mene značajnije da napišem i snimim 150 pesama, da me ispunjava to što stvaram harmoniju zvuka i teksta tako što pišem ili režiram i pokušavam da popravim svet oko sebe. Takvo životno određenje za mene je bilo veće i značajnije od materijalnog i fizičkog prokreiranja, što mogu da učine i drugi. Moji potomci ne moraju da budu biološki, jednako važno je imati i ideološke.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!