SELMA BAJRAMI PONOVO PROVOCIRA: Zbog sramne poruke o Novaku Đokoviću cela Srbija besna

Novosti online

23. 01. 2024. u 12:49

NAKON što je juče, 22. januara, vraćena sa beogradskom aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, a po nalogu bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina, pevačica Selma Bajrami ne prestaje da provocira.

СЕЛМА БАЈРАМИ ПОНОВО ПРОВОЦИРА: Због срамне поруке о Новаку Ђоковићу цела Србија бесна

Foto: ATA images

Sada je "udarila" čak i na Novaka Đokovića.

Naime, Selma je na svom Instagram storiju podelila jednu objavu koja je objavljena kao znak podrške pevačici, a u kojoj se u sramnoj konotaciji pominje Đoković.

Kako se u spornoj objavi Novak Đoković stavlja u istu konotaciju sa Bajramijevom, javnost se još više razbesnela.

- Novak Đoković sedi i smeje se sa Ritom Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smejemo i pravimo mimove. Ne želimo i ne upoređujemo već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, š..... ne moraju da lepe tablice dok prolaze kroz Srbiju - glasi stav jedne osobe koji je Selma podelila i, očigledno, podržala.

Foto: Printskrin

Inače, bosanskohercegovačka pevačica Selma Bajrami ne prestaje sa objavama i provokacijama na društvenim mrežama pošto joj je zabranjen ulazak u Srbiju i vraćena je prvim avionom za Sarajevo zbog pevanja albanskih nacionalističkih pesama i pokazivanja dvoglavog orla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona