PLAKALA JE CELA ARENA: Ovo je najemotivniji momenat na koncertu Milice Pavlović (VIDEO)

Novosti onlajn

28. 12. 2023. u 23:55

JEDNA od najpopularnijih pevačica u našem regionu, Milica Pavlović, pre nekoliko dana održala je spektakularan koncert u “Štark Areni”, a utisci i hajp o svemu što se desilo te noći na velikoj sceni ne jenjavaju.

ПЛАКАЛА ЈЕ ЦЕЛА АРЕНА: Ово је најемотивнији моменат на концерту Милице Павловић (ВИДЕО)

Foto: ATA images

Pavlovićeva je publici priredila pravi spektakl i noć za pamćenje, budući da je pripremila šou koji je trajao više od tri i po sata, pa je oko 20.000 ljudi maksimalno uživalo i konstantno bilo u iščekivanju šta će se sledeće dogoditi

Foto: ATA images

Sem što je nizala hit za hitom, koje su pratile zahtevne koreografije, multimedija na ekranima, promena kostima, brojne rekvizite, publici su se posebno dopali momenti u kojima je Milica svoju muziku povezala sa svojim životom, Bunibrodom i početkom karijere, a posebne emocije kod fanova je izazvao uvod u peti segment koncerta.

Foto: ATA images

Naime, Milica i njen tim su pomenuti uvod napravili od njenih privatnih klipova iz detinjstva, te je ona uz emotivni narativ još jednom ispričala svoju životnu priču, ali i odala počast baki i deki sa kojima je odrasla, koji su joj bili najveća podrška u životu i karijeri. Kako bi upotpunila ovaj segment koncerta, nakon uvoda je otpevala emotivnu baladu “Srce Porodično”.

@senoritamusicc Milica je jedan deo svog koncerta posvetila baki i deki ❤️ #milicapavlovic #starkarena #srceporodicno #music #foryou #viral ♬ original sound - senoritamusic

Ovo je sigurno najemotivniji deo koncerta “Lav”, budući da je kod gotovo svih izazvao emocije i suze.

Kako saznajemo, dok je išao intro u “Štark Areni”, ekipa koja je radila brzu promenu iza scene se trudila da Milici sve vreme skreće pažnju i animira je kako se i ona ne bi rasplakala.

Inače, te noći su iz porodičnog separea Milicu bodrili otac Dragoslav i maćeha Persa, prve komšije iz Bunibroda, sestra sa porodicom, tetka Divna, a sa njima je u društvu bila i čuvena tekstopiskinja Ljilja Jorgovanović.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024