SRPSKI DŽET-SET U PROVODU: Poznati uživali u noćnom izlasku (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

09. 11. 2023. u 23:55

PRIPADNICI ESTRADE okupili su se večeras na otvaranju jednog luksuznog kluba "Sinner", na čijem su crvenom tepihu zablistala najveća imena domaćeg šoubiznisa.

СРПСКИ ЏЕТ-СЕТ У ПРОВОДУ: Познати уживали у ноћном изласку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Prvi su stigli Suzana Jovanović i Saša Popović, koji su sa osmehom pozirali nekoliko minuta.

Foto: Novosti

Suzana je zablistala u opuštenoj varijanti koja odiše luksuzom s obzirom da je na sebi imala skupocenu torbicu i jaknu poznatog svetskog brenda.

Foto: Novosti

Na događaj je stigla i folk zvezda Violeta Viki Miljković koja je uprkos letu na koji je žurila uspela da stigne da ispoštuje domaćine.

Foto: Novosti

– Došla sam na 10, 15 minuta i krećem za Istanbul tamo imamo firmu za nekretnine, ali i tamo smo i u studiju tako da Taške i ja i tamo dosta radimo– rekla je Viki.

Foto: Novosti

Jedna od gošći bila je muzička zvezda Rada Manojlović, koja je takođe žuila da jer kako je istakla da putujue večeras u Mostar, kako bi održala koncert za predstojeći vikend.

Foto: Novosti

Kompletne intervjue sa Viki, Suzanom i Šašom i Radom, kao i atmosferu sa događaja, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!