VESNA ĐOGANI: Na početku karijere su znali pesmu ali mene baš ne (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

12. 09. 2023. u 18:10

POP ZVEZDA Vesna Đogani leto na izmaku pamtiće po uspešnim koncertima širom regiona, koji je svaki od njih bio dupke pun.

ВЕСНА ЂОГАНИ: На почетку каријере су знали песму али мене баш не (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Bilo je leto, bilo je more. Provela sam radno i paradno, ali kao da nešto postoji čarobrno tamo. Ono izleči, promeni te, da neku novu vibraciju - kaže Vesna na početku razgovora.

Foto: Novosti

Tokom leta Vesna i Đole su svoju publiku obradovali novom pesmom i spotom "Udri živote", a pevačica za "Novosti" sumira utiske nakon mesečne vrmenske distance od kada je numera ugledala svetslost dana.

- Pesma je super hit, imam preko tri miliona pregleda. Drago mi je što je pesma ušla u svetsku tending listu pesama i na sedamdeset drugom smo mestu što me jako raduje. Promocisaću je i dalje, ništa nije plaćeno što se tiče pregleda, sve je čisto i organsko.

Foto: Novosti

Grupa "Đogani" godinama neprikosnoveno vlada na muzičkoj sceni, a Vesna ističe kakav joj je bio osećaj kada je snimala prvi album, kao i da li je znala u šta se upušta.

- Kada smo snimali prvi album, nisam znala u šta ulazim, samo sam verovala u sve to i znala da ja to volim. Kada sam snimala drugi album i kada sam dobila pesmu "Na silu", koja ove godine slavi dvadeset godina. Meni je Đole doneo tu pesmu na kaseti u autu, gde je Pera Stokanović na gitari svirao muziku i meni je to bilo to. Tokom rada na tom albumu, bio je nekako  drugi osećaj, ali kada je došlo finale znali smo da smo uradili pravu stvar. Jako mi je važno da se to što radimo publici dopadne i da uđe u srca slušalaca.

Foto: Novosti

Vesna je ispričala kakav joj je bio osećaj kada je prvi put televizijskoj publici predstavila pesmu sa prvog albuma "Kao kao".

- Sećam se da smo snimali novogodišnji program na RTV Pink i emisiju "Siti klub". Pre toga album se vrti, svi slušaju i znaju pesme, a mene baš ne i ne znaju kako ja izlgedam. Došla sam na snimanje, ulazim u svačionicu, a tu je milion njih - velike zvezde Željko Joksimović, Goca Tržan, OK bend i mnogo njih. Kao malo mače unutra sam bila, dolazi moj red za šminanje i šminkerka mi kaže "Samo da znaš, svi slušamo tebe i muziku, obožavamo te i svi se pitamo, kako ti izlgedaš". Tek tada sam shvatila da sam uspela i sam postlala zvezda, nešto se desilo i promenilo - završava Vesna.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Vesnom, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

SALE TROPIKO NA ROŠTILjIJADI Naš grad nam je na startu karijere omogućio da znamo šta je velika bina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)