JEDVA SAM PREŽIVELA OPERACIJU: Indi se prisetila najtežih životnih trenutaka i odluka

Novosti onlajn

09. 09. 2023. u 22:15

PEVAČICA Indira Aradinović Indi javno je pričala o operaciji želuca koju je imala pre tri godine. Ona sada sa ove distance smatra da dobro izgleda, ali da ju je sve to umalo koštalo zdravlja.

ЈЕДВА САМ ПРЕЖИВЕЛА ОПЕРАЦИЈУ: Инди се присетила најтежих животних тренутака и одлука

Foto Printskrin Jutjub/INDY

- Recept je moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad lepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem - poručuje Indi, koja je svaki put na događajima sve mršavija i mršavija.

Foto Printskrin Jutjub/INDY

Na pitanje da li bi poput sestre Edite Aradinović, za potrebe snimanje nekog spota ili projekta, ošišala kosu, Indi poručuje:

- Zašto da ne? Treba se igrati, sve je to deo šoubiza. Ja sam jedna od onih koja se prva poigrala I otišla u vatreno crveno pa sad u crnu, smatra pevačica i usput se nadovezuje na to u kakvim je sada odnosima nakon javne tuče sa sestrom Editom.

- U odličnim smo odnosima - kratko i jasno poručuje Aradinovićeva i otkriva da li ima momka.

Foto Instagram/editaaradinovic

- Srećno slobodna. Uvek sam zaljubljena, ali u sebe. Nekada budem i nesrećno zaljubljena u sebe pa kažem: "Digni se, šta ti je". Nisam idealna, nisam savršena, ali da volim sebe, volim, jer ko ne voli sebe ne može da voli ni druge. Posle svega što sam prošla u životu, ne znam ko može da me fascinira, kaže Indi.

Pevačici je samo nakon četiri meseca pukao brak sa našim biznismenom koji živi u Danskoj. Kako ističe sada u brak kao instituciju ne veruje.

- Meni je brak jedno veliko razočaranje, moj prvi brak. To ne znači da je neuspešno zauvek, ali trenutno nisam u fazonu da verujem da postoji.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

ŽELjKO SAMARDžIĆ OTVORIO "ROŠTILjIJADU": Svratim uvek u Leskovac, jer zna se gde je najbolja hrana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!