EVO SA KIM JE ĐIĐI HADID POKUŠALA DA PROŠVERCUJE MARIHUANU: Oglasio se manekenkin menadžer

Novosti online

18. 07. 2023. u 18:04

MANEKENKA Điđi Hadid uhapšena je na Kajmanskim ostrvima zbog posjedovanja marihuane.

ЕВО СА КИМ ЈЕ ЂИЂИ ХАДИД ПОКУШАЛА ДА ПРОШВЕРЦУЈЕ МАРИХУАНУ: Огласио се манекенкин менаџер

Foto: Printskrin/Instagram

Ona je putovala sa svojom prijateljicom Lijom Nikol MekKarti, a carinici su joj na aerodromu u prtljagu pronašli marihuanu i bong, objavio je lokalni portal Kejman Marl Roud.

Na kraju su puštene uz kauciju. One su se 12. jula pojavile pred sudom i priznale krivicu. Obe su platile po 1.000 dolara.

- Điđi je putovala s marihuanom kupljenom legalno u Njujorku. Marihuana je od 2017. godine legalna za upotrebu na Velikom Kajmanu. Njen dosije je i dalje 'čist', a ona je uživala u ostatku svog odmora - rekao je njen menadžer za E! News.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu