OVO SU PRAVI RAZLOZI: Lepa Lukić objasnila zašto joj kolege nisu došle na promociju

Novosti onlajn

08. 06. 2023. u 22:55

LEPA Lukić pre nekoliko dana je objavila album koji se dugo očekivao, pevačica je napravila promociju, ali veliki broj kolega se nije pojavio.

ОВО СУ ПРАВИ РАЗЛОЗИ: Лепа Лукић објаснила зашто јој колеге нису дошле на промоцију

Foto: Novosti

Pevačica je otkrila o čemu se radi, pa je istakla da ona lično nije za prijatelje i kolege na promociju, već kako kaže to je uradila muzička kuća za koju je izdala album.

- Evo ja ću da vam objasnim o čemu se radi. Nikoga ja lično nisam pozvala od kolega. Promocija je bila upriličena i slobodno je bilo da dođe ko god je želeo ili bio u mogućnosti. Taj deo posla je bio do Jugotona. Oni su objavili na Instagramu pozivnicu i kolege su mogle ili nisu morale da dođu. Došao je ko je mogao.

Foto: I. Marinković

Lepa Lukić kaže da joj se Nada Obrić javila da nije uspela da dođe, jer je slavila rođendan. 

- Recimo, Nada Obrić mi je poslala poruku, slavila je svoj rođendan i nije mogla da prisustvuje. Istakla je da je počastvovana i da joj je žao što je sprečena. Bile su Beti Đorđević, Rada Manojlović i Milena Plavšić. I novinari su imali mogućnost da prisustvuju jer je poziv bio otvoren za sve. Ja se pravo da vam kažem ne razumem u društvene mreže, ali sve je bilo najavljeno na vreme.

(Informer.rs)

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)