DOKTORI SU JE UPOZORILI, ZDRAVLJE JOJ JE UGROŽENO: Ana Bekuta se bori sa ozbiljnim problemom, ovo su detalji

Novosti onlajn

07. 06. 2023. u 22:35

OTKADA je pre četiri godine doživela predinfraktno stanje Ana Bekuta rešila je da životne navike promeni iz korena.

ДОКТОРИ СУ ЈЕ УПОЗОРИЛИ, ЗДРАВЉЕ ЈОЈ ЈЕ УГРОЖЕНО: Ана Бекута се бори са озбиљним проблемом, ово су детаљи

Foto: ATA images

Zbog povišenog pritiska i holesterola slavna pevačica je počela zdravo da se hrani, a nove navike dale su dobre rezultate i kada je njena linija u pitanju.

Iako se dugo pridržavala saveta lekara, Ana se u poslednje vreme navodno ponovo opustila, pa je za kratko vreme nabacila više od deset kilograma, zbog čega ponovo ima probleme sa povišenim pritiskom.

Foto: ATA images

– Ono što najviše utiče na njeno zdravstveno stanje jeste stres kome je svakodnevno izložena, što na nastupima, a što na snimanju "Zvezda Granda", gde su situacije često napete kako sa kandidatima tako i sa kolegama u žiriju. Ljudi ne shvataju ozbiljno ovaj problem, pritisak je ozbiljna i podmukla bolest - priča Anina drugarica.

– Organizam nije mašina koju kada navijete stalno radi istim tempom. Doktori su je upozorili da mora da se vrati na stari režim jer joj je zdravlje ugroženo. Mislim da je nju sad tek sve stiglo, izgubila je Mrku svoju najveću podršku, pa potom i majku, sve joj više nedostaju i fale, ne oseća se dobro.

– Mislim da neku vrste utehe nalazi u hrani. Jednostavno u nekom je periodu kada je dala sebi oduška, ali ne sme još dugo. Žao mi je jer se stvarno trudila oko te ishrane, zahvaljujući njoj preplovila je tabletu za visok krvni pritisak, popravila krvnu sliku i smanjila nivo holesterola. Ma odlično se osećala, imala je i svakodnevne fizičke aktivnosti kad joj situacija, tačnije posao, dozvoljava – kaže Anina drugarica.

Foto: Novosti

Zdravlje Ane Bekute bilo je ozbiljno narušeno i pre nekoliko godina, a pevačica pamti i dan kada je odlučila da svoj život promeni iz korena. 

– Primetila sam da teže dišem, da me kilogrami guše i tad je sve počelo – rekla je pevačica koja je godinama bila istrajna, a sigurni smo da će opet stvar uzeti u svoje ruke jer je već jednom dokazala da može.

(Svet.rs)

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVA PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA Saša detaljno objasno: Žiri neće moći mnogo da priča!