PREDSTAVA: Aleksandra Mladenović napravila veliko slavlje povodom promocije novog albuma i rođendana (VIDEO)

Dušan Cakić

01. 06. 2023. u 17:50

FOLK ZVEZDA Aleksandra Mladenović sinoć je proslavila 29. rođendan, a pored toga imala je i još jedan razlog za slavlje, a to je promocija novog albuma.

ПРЕДСТАВА: Александра Младеновић направила велико славље поводом промоције новог албума и рођендана (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Juče je izašla i njena prva pesma "Ja ne pijem mama" sa novog drugog studijskog albuma "Predstava", što je dodatni razlog za slavlje.

- Imam tremu. Od juče plačem, kao sam emotivna. Izbacujem drugi album, to je nešto veliko što mi se dešava u životu. Novi album - nova Aleksandra, svakako. U odnosu na prvi album, Aleksandra je sazrela, starija je - istakla je ona i naglasila da je druga pesma njenog albuma "Nož u leđa" njena autobiografska pesma.

Foto: Novosti

 
 

- Što se tiče ljubavi, ne bih puno komentarisala, a što se tiče prijateljstava, napravila sam veliku selekciju. Sazrela sam i sada znam ko mi je prijatelj, a ko ne. Desilo se da su se ljudi sa mnom družili zbog moje slave, ali ja to vidim na vreme i pokažem odmah pravo lice. Dosta sam ja videla, proputovala sam ceo svet, mogu da vidim ko mi šta misli i šta mi želi u životu. Neko sam ko daje više šansi, ali kada stavim tačku, više nema šansi. Tako je i što se tiče ljubavi i prijatelja - bila je iskrena Aleksandra.

Foto: Novosti

Folk zvezda je na slavlje pozvala i Cecu Ražnatović, koja zbog ćerke Anastasije koja je izgubila bebu nije bila u prilici da dođe.

Foto: Novosti

- Čula sam se sa Cecom i nisam želela da otvaram temu jer je jako bolna i potresla me je. Ona mi je pisala da neće moći da dođe na moj rođendan i promociju jer je situacija takva kakva jeste i ja je razumem - zaključuje Aleksandra.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Aleksandrom pogledajte u videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte novu prvu Aleksandrinu pesmu i spot sa njenog novog drugog studijskog albuma:

BONUS VIDEO:

OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZNA GA CELA SRBIJA: Ovo je brat preminule voditeljke Bojane Janković (FOTO)