BALANSIRAM IZMEĐU PORODICE I KARIJERE: Sergej Ćetković sprema nove pesme i kaže kako vaspitava decu (VIDEO)

Dušan Cakić

01. 06. 2023. u 09:00

POP ZVEZDA Sergej Ćetković pred sam početak snimanja jedne emisije razgovarao je sa našom ekipom i pričao na mnoge teme.

БАЛАНСИРАМ ИЗМЕЂУ ПОРОДИЦЕ И КАРИЈЕРЕ: Сергеј Ћетковић спрема нове песме и каже како васпитава децу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Sergeja gledamo kao jednog od članova stručnog žirija u dečjem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", te je otkrio koga je teže ocenjivati u pevanju, decu ili starije ljude.

- Lakše je sa decom, jer znaš kako da priđeš. Za veliku pohvalu je to što su se stariji ljudi odlučili da se posle toliko godina prijave na takmičenje i ponovo probaju, jer su vanserijski pevači, a sigurno da su propustili neke prilike koje su imali.

Foto: Novosti

Ćetković je nedavno objavio pesmu "Stari moj" koju je snimio u saradnji s jednim od najznačajnijih muzičara regiona Zoranom Predinom.

- Pesma "Stari moj" je lepa ljubavna pesma, iskrena i duboka do te mere da je možda i ne treba opisivati rečima. Saradnja s velikim Zoranom Predinom je nešto čemu sam se dugo radovao. Snimili smo je još pre korone koja nas je usporila i promenila planove za promociju. Srećan sam što smo pesmu objavili pred moj susret sa slovenačkom publikom i radujem se što sam imao tu privilegiju da, pred poštovaocima moje muzike u Ljubljani, uživo izvedem neke od najlepših pesama sa svog repertoara, kao i tu pesmu - rekao je Sergej.

Foto: Novosti

Sergej i njegova supruga Kristina već 12 godina žive u braku punom ljubavi, a pop zvezda je rekla kako vaspitava svoje dve devojčice.

- Od prvog dana roditeljstva gledamo da ih naučimo pravim vrednostima koje su danas, nažalost, zaboravljene, kućnom vaspitanju i da je jedina "mirna luka" i osnov poštovanja - porodica.

Za kraj, Sergej je najavio koji su dalji planovi u karijeri.

- Odavno spremam novi CD, nakon leta bi trebalo da izađe - u septembru, kao i nova koncertna turneja - zaključuje Sergej.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Sergejom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:
OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave