PEVAČICA Lepa Brena nastupila je u unapred snimljenom novogodišnjem programu, a brojni gledaoci komentarisali su njen izbor haljine, koja je gotovo odmah proglašena za jednu od najružnijih u 2023. godini.

Komentari (7)

Bambi

03.01.2023. 00:50

Gospodjo Breno,vi ste neko ko je ostvario sve u zivotu kako u poslovnom tako i u privatnom zivotu!Zaradili ste penziju,bavili se pevanjem,biznisom itd...Šta vas tera da se u tim godinama mlatite po kao nekoj estradi i dovodite sebe u situaciju da vas kritikuju sta god da uradite jer novi ne mirisu stare.Potrosili ste 2/3 zivota i da sam na vasem mestu otiso bi sto dalje od guzve da u miru provedem ostatak zivota.Treba imati meru u svemu pa i oko trajanja karijere.

Zokica

03.01.2023. 01:16

E ako je Bijonse nosila onda mora de je dobra! Sta god Brena rekla kao objasnjenje ili opravdanje to ne menja cinjenicu da je haljina ruzna za medalju.

Snezana

03.01.2023. 01:23

Da veoma čudno!!!! Uopšte joj to ne prilici! Svi su krenuli da nešto komentarišu, te žena, te posvećeno majkama….. bla, bla!!! Sve neki izgovori za teški kiceraj, neukus!!! I to sve samo da se nekako privuče pažnja jer je nije bilo dugo na sceni pa sad kako ćemo da obrnemo situaciju!!! I sad će pola godine da samo pričaju o njoj i ton haljini!! Malo elegancije nije na odmet.!!

Dragan

03.01.2023. 07:05

Srbija sigurno nije polje gde se tip poruke koju si želela da posaljes može razumeti. Da si se skinula gola, stavila šajkaču na glavu tako da te svaki Srbin razumeti može bila bi druga priča.

Nena

03.01.2023. 09:49

Ajde zeno,majko,babo jedna...stidi se malo ako to uopste i znas....jednostavno di izgledala ODVRATNO u toj haljini sta god sada objasnjavala.Svima vam je vazno samo da se istaknete po necemu da "strcite" iz mase pa makar to bilo i golo dupe i gole s..e , nema veze,sve je vama normalno pa jos i moralisete tu posle.Ne vredjaj ovom izjavom,normalne i moralne zene,majke,bake...ima ih jos...Mnogo vas je u tim zrelim god.gde covek treba da bude svesniji sebe a vi padate jos nize do dna.Zato bolje cutiii i nauci nesto iz ove kritike koju ti je masa ljudi uputila.Ruzno i degutantno si izgledala u toj glupoj haljini i kraj!