NE PRELAZIM PREKO BRLJOTINA: Ivana Šašić obelodanila na "Fejsbuku" da se razvodi od Bojana Simića

V. N.

06. 04. 2022. u 22:29

PEVAČICA i učesnica rijalitija "Farma" i "Zadruga" Ivana Šašić (48) objavila je u sredu na "Fejsbuku" da se, posle pet godina braka, razvodi od menadžera Bojana Simića.

НЕ ПРЕЛАЗИМ ПРЕКО БРЉОТИНА: Ивана Шашић обелоданила на Фејсбуку да се разводи од Бојана Симића

Foto ATA Images

- Dragi moji, da ne bi bilo nekih spekulacija i priča, evo ovako javno: razvodim se - napisala je Ivana na toj društvenoj mreži. - Bojan i ja smo došli do situacije preko koje je nemoguće preći, tako da je najbolja opcija - razvod. Čistog obraza i mirne savesti izlazim iz braka sa Bojanom.

Ona je, potom, u komentarima pojasnila da je "neko nešto zabrljao, da to nije ona, ali da ne prelazi preko takvih stvari". Njena reakcija, tvrdi, nije ishitrena i već je advokatu predala papire za razvod.

- Preko nekih stvari se ne prelazi - dodala je Šašićeva. - Bitno je da sam izašla iz toga neokaljana obraza. Savest mi je mirna. Bojan i ja ne živimo zajedno, ja sam u Šapcu. Nema nazad, više nemamo zajedničkih interesa.

Podsetimo, pevačici pop-folk orijentacije, ovo je bio prvi brak. Govorila je da će sa Simićem ostati do kraja života. Iz veze sa oženjenim austrijskim biznismenom srpskog porekla, dvadesetak godina starijim od nje, kako su navodili mediji, Ivana ima sinove Srđana i Nikolu. Bogati biznismen je ostavio Šašićevu dok su njihova deca još bili bebe i, navodno, nikad za sinove nije pitao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna