GLUMAC SE RAZVEO OD KOLEGINICE SA KOJOM JE DOBIO ĆERKU: Slaviša Čurović objavio fotografiju sa bivšom ženom, komentari se samo nižu

Novosti online

05. 02. 2022. u 22:45

GLUMAC Slaviša Čurović je bio u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, sa kojom je dobio ćerku Taju.

ГЛУМАЦ СЕ РАЗВЕО ОД КОЛЕГИНИЦЕ СА КОЈОМ ЈЕ ДОБИО ЋЕРКУ: Славиша Чуровић објавио фотографију са бившом женом, коментари се само нижу

Foto: T. Ćirić

Njih dvoje već izvesno vreme nisu zajedno, piše Blic, a da su u sjajnim odnosima i nakon razvoda govori i njegova objava na društvenoj mreži Instagram.

Slaviša je, naime, objavio fotografiju sa bivšom suprugom i njihovom naslednicom, a njihovi osmesi govore u prilog tome da su u skladnom odnosu.

- Predivni ste ovako zajedno", "sjajno", "prelepi"... su samo neki od komentara.

Slaviša je u jednom intervjuu govorio o razvodu, te istakao da će svaki brak propasti ukoliko se ne poštuju "prave vrednosti".

- U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod - rekao je Čurović svojevremeno pa dodao:

- Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, ali ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod.

BONUS VIDEO - REPORTER "NOVOSTI" SA KATARINOM RADIVOJEVIĆ: "Lada niva" kao "kuća putujuća"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)