GLUMAC ŠON PEN PODELIO JAVNOST: Zbog kukavičkih gena muškarci su farmerke zamenili za suknju

Novosti online

31. 01. 2022. u 00:06

OSKAROVAC Šon Pen je u intervjuu za Independent komentarišući odnos prema muškosti u današnjem društvu izneo stav da su „kukavički geni“ naveli muškarce da umesto farmerki obuku suknju.

ГЛУМАЦ ШОН ПЕН ПОДЕЛИО ЈАВНОСТ: Због кукавичких гена мушкарци су фармерке заменили за сукњу

Foto: Depositphotos

Tokom nedavnog intervjua za Independent Šon Pen je između ostalog rekao i da je u životu bio sa jakim ženama koje nisu shvatale muškost kao vid ugnjetavanja prema njima.

- Mislim da su muškarci, po mom mišljenju, postali prilično feminizirani - tvrdi poznati glumac i dodaje da su „kukavički geni“ naveli muškarce da farmerke zamene suknjama.

Ranije ovog meseca Pen je za iNewspaper takođe rekao da nema, niti je ikada imalo veze sa muškošću ako je neko grub ili zlostavlja i ne poštuje žene.

- Ali ne mislim da kako bismo bili fer prema ženama, treba da postanemo one - tvrdi glumac i reditelj.

Pen trenutno promoviše svoj novi akcioni film Dan zastave, u kome glumi zajedno sa svojom tridesetogodišnjom ćerkom Dilan Pen koju je dobio u braku sa koleginiciom Robin Rajt. Intervjuu je prisustvovala i ćerka, a navodno, novinar koji je vodio razgovor tvrdi da je po završetku Dilan otišla ćuteći „zagledana u prazno“ zbog očevih komentara.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije