POSLE TRI PROPALA BRAKA NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA: "NJega sam najviše volela", a nije je oženio (FOTO)

Novosti online

03. 02. 2022. u 23:51

EMOTIVNE veze sa biznismenom Miodragom Kostićem i manekenom Vladimirom Vuksanovićem, tri braka završena razvodom, fizički obračuni i zabrana prilaska – sve je to sada iza pevačice Nataše Bekvalac.

ПОСЛЕ ТРИ ПРОПАЛА БРАКА НАТАША БЕКВАЛАЦ ПРИЗНАЛА: Њега сам највише волела, а није је оженио (ФОТО)

Foto: Instagram

Nataša se 2005. godine udala za bivšeg vaterpolistu Danila Ikodinovića, sa kojim ima ćerku Hanu. Deceniju kasnije usledio je brak sa Ljubom Jovanovićem.

Zatim je, u septembru 2017. godine, Bekvalčeva izgovorila "da" Luki Lazukiću – neko bi rekao treća sreća, ali nije bilo baš tako. Ako izuzmemo činjenicu da je pet meseci posle venčanja Nataša na svet donela ćerku Katju, odnos sa Lazukićem završio se neslavno.

Naime, Bekvalčeva je prijavila supruga za nasilje u porodici, a Lazukić je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne kazne zbog lakših telesnih povreda nanetih pevačici, nakon samo četiri meseca od porođaja.

Pevačica je sada, kako se čini, navikla na život bez partnera i uživa sa svoje dve ćerke, kao i u muzičkim uspesima.

Iako je uvek isticala da je u dobrim odnosima sa Danilom Ikodinovićem, za koga je jednom izjavila da je bio njena najveća ljubav, Nataša je sada izgleda promenila mišljenje.

Naime, gostujući u jednoj emisiji, Bekvalčeva je imala zadatak da odabere najveću ljubav svog života. Iako je u izboru imala nešto širu lepezu muževa i momaka, muzička zvezda se posle kratkog premišljanja odlučila za Miodraga Kostića, sa kojim se zabavljala u ranoj mladosti.

Kako su domaći mediji ranije pisali, Nataša i Miodrag Kostić su posle raskida ostali u drugarskim odnosima.

- Veza između Nataše i Koleta oduvek je bila posebna. Kontakt nikada nisu u potpunosti prekinuli, čak i dok su bili u bračnim zajednicama. Miodrag je bio uz Natašu kada je preživljavala porodičnu dramu sa Danilom Ikodinovićem, kao i mnoge druge privatne teškoće. Njih dvoje vezuju duboke emocije - otkrio je izvor blizak pevačici.

BONUS VIDEO - BIVŠI NISU PROKOCKALI MOJE POVERENJE: Nataša Bekvalac o bivšim supružnicima

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)