BRED PIT RASPAMETIO STARIJEG KOLEGU: Ja sam strejt, ali sam se uzbudio kada je on došao (VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2022. u 00:51

BRITANSKI glumac Brajan Koks pričao je za "Veniti Fer" o svom iskustvu sa snimanja filma "Troja" iz 2004. godine, posebno o svom divljenju prema "zapanjujuće lepom" kolegi Bredu Pitu.

БРЕД ПИТ РАСПАМЕТИО СТАРИЈЕГ КОЛЕГУ: Ја сам стрејт, али сам се узбудио када је он дошао (ВИДЕО)

Foto: EPA

Koks je istakao da je uloga Agamemnona u istorijskom epu Volfganga Petersena bila "jedina uloga koju je zaista tražio", prenosi NME.

- Nikada ništa nisam tražio. Uvek sam dopuštao da ispadne onako kako je ispalo. Znao sam da je uloga dostupna i znao sam da sam pravi izbor za tu ulogu. Dobrovoljno sam se prijavio da odletim u London da upoznam Volfganga Petersena - priseća se Koks.

Govoreći o vremenu koje je proveo na setu, Koks je opisao kako je osećao "uzbuđenost" zbog Pitovog tela.

- Sećam se da sam se u jednom trenutku uzbudio zbog Breda. On nikada nije bio u takvim kostimima... Bred je ušetao na set i ja sam zinuo koliko je bio zapanjujuće lep. Ja sam strejt, ali sam pomislio: Vau, moj Bože! Ovaj momak je zapanjujuć. Kakve šanse neko ima pored tako lepog, prelepog čoveka na ekranu - ispričao je Koks.

Koks, koji je prvi tumačio lik Hanibala Lektora u filmu "Lovac na ljude", je inače u svojim memoarima "Putting the Rabbit in the Hat" otvoreno priznao koja holivudska lica najmanje voli.

Na listu onih za koje misli da ne odgovaraju reputaciji koja ih prati stavio je Džonija Depa i Kventina Tarantina, dok je za Stivena Sigala rekao da je smešan u stvarnom životu u odnosu na ono kako se pojavljuje na ekranu.

BONUS VIDEO - Kakav je bio Dragan Nikolić - Gospodin mangup?

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)