DRAGAN JOVANOVIĆ PRIMIO VAKCINU: Evo ko ga je "prisilio" na ovaj korak (FOTO)

Novosti online

20. 07. 2021. u 16:35

DRAGANA Gagi Jovanović je još jedna osoba iz sveta domaćeg šoubiznisa i glume, koja je javno otkrila da je primila vakcinu protiv koronavirusa.

ДРАГАН ЈОВАНОВИЋ ПРИМИО ВАКЦИНУ: Ево ко га је присилио на овај корак (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/_blejzmodesti

On se danas vakcinisao u Domu zdravlja Zemun, a ovo iskustvo podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram njegova ćerka Anđela Jovanović.

- Ovo je sve pod prisilom rođene ćerke - izgovorio je glumac.

I Anđela je u svom stilu prokomentarisla ceo događaj.

- I ovo se desilo, Dragan se vakcinisao! Hvala ozbiljnim profesionalcima iz Doma zdravlja Zemun, koji su ovo uspeli! I hvala Marina Benčina što si kraljica - napisala je mlada glumica.

Podsetimo, Dragan Jovanović primljen je nedavno u Klinički centar Srbije s nesnosnim bolovima u stomaku zbog čega je smešten na odeljenje gastroenterologije i podvrgnut je ispitivanjima kako bi se utvrdio tačan razlog bolova.

Inače, ovo nije prvi put da glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako pre tri godine odlučio da napusti scenu. Lekari su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja. Na svoju ruku je otišao u Banju Koviljaču i tamo se mazao blatom, za koje tvrdi da mu je spasilo kičmu. Sada je, kako što vidimo, konačno bolje i biće opet onaj stari.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)