NADAM SE OPORAVKU: Slađana Milošević o zdravlju i pomirenju sa Igorom protiv kog je povukla svedočenje o pretrpljenom nasilju

Novosti online

13. 06. 2021. u 23:03

NAKON što je oko dve nedelje provela u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja, umetnica Slađana Milošević otkriva da veruje da će se potpuno oporaviti i vratiti nastupima, komponovanju i snimanju.

НАДАМ СЕ ОПОРАВКУ: Слађана Милошевић о здрављу и помирењу са Игором против ког је повукла сведочење о претрпљеном насиљу

Foto ATA Images

Kako navodi, muzičari su suptilna bića sa teškim poslovima, zbog čega su im životi često ugroženi.

Aleksandra Slađana Milošević je imala unutrašnje krvarenje, te joj je ukazana hitna lekarska pomoć u Urgentnom centru Srbije, nakon čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici jer joj se stanje naglo pogoršalo. Kako nam je otkrila, bori se i zdravstveno stanje joj je svaki dan sve bolje, a tokom razgovora sa njom shvatili smo i da je optimizam i vedar duh ne napuštaju ni kada su dani teški.

- Dve nedelje sam boravila u bolnici. Primam propisanu terapiju, nadam se oporavku. Stanje se lagano popravlja i nadam se da će se uzlazna faza nastaviti. Poznata sam po frazi da “predaja nije opcija”. Budući koraci zavise od reakcije mog organizma na terapiju, koja se dnevno adaptira. Stručni i izvanredni tim lekara Prve hirurške bolnice je studiozan i očekujem da ćemo u naredna dva meseca postići uspeh i oporavak. Započela sam i kućno lečenje - ističe Slađana.

Ova umetnica ističe i da nema nameru da se odrekne muzike i stvaranja, i pored stresa i napora koje oni sa sobom nose.

Slađana Milošević stiže u Treći osnovni sud / Foto ATA Images

- Bolesti muzičara su česte. Mi smo suptilna bića, koja rade teške poslove. Zato su nam i životi često ugroženi. Tu su fizički napori, stres, putovanja, nastupi... Iza sebe imam dugu karijeru koju do kraja života neću napuštati. Profesionalni sam i školovani umetnik, kompozitor, tekstopisac, instrumentalista, vokalista, literarni stvaralac - priča Slađana i dodaje:

- Moje opredeljenje je životno i nisam u stvaralaštvu radi površnih stvari kao što su popularnost i novac. Ne nameravam da odustanem od bilo čega. Komponovanje, snimanje, nastupi pred publikom biće nastavljeni. Treba samo više vremena da se zdravstvena situacija popravi.

Slađana je otkrila da je u bolnici testirana i na korona virus, kao i da je rezultat bio negativan.

Slađana povukla svedočenje protiv partnera Igora Stankovića

Suđenje Igoru Stankoviću, partneru Slađane Milošević, brzo je završeno usled Slađaninih zdravstvenih problema. Naime, Slađana je puštena sa bolničkog lečenja na 24 sata zbog lične želje da prisustvuje ročištu. Na zahtev koji je izneo njen pravni zastupnik Irina Borović, Slađana je promenila status i umesto zaštićenog, dobila status privilegovanog svedoka vanbračne zajednice. U ovom svojstvu ona je povukla svoje prethodno svedočenje i time onemogućila da se njeno svedočenje nadalje koristi na sudu, u svrhu dokazivanja partnerove krivice.

Na pitanje zašto je to učinila, ona nam je kratko odgovorila da njeno veoma loše zdravstveno stanje to zahteva. Na pitanje da li to znači i da se sa partnerom pomirila, odgovorila da je do te tačke put još neizvestan i dalek.

- Reći ću samo ovo, falinka zakona u ovoj oblasti zakonodavstva je da čak i ako partneri žele da prekinu spor, izglade svoj odnos, prekinu neprijateljstva, to ne mogu učiniti jer jedna strana mora biti kriva. Smatram da se time ugrožava pravo na slobodnu volju građanina, koga pravni sistem primorava na nastavak konflikta, umesto da podstiče mir i dobru volju. Ova falinka može biti veoma opasna, ne samo po partnere, po njihovo poslovno okruženje i životne planove, već i po decu, ako ih ima, jer se proces i neprijateljstva prinudno nastavljaju godinama.

Foto: Printscreen/Jutjub

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Mlađi od njihov dvojice, popularni Karlitos želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

04. 10. 2022. u 17:08

Komentari (0)

NA IZUZETNO LEPOJ PEŠČANOJ PLAŽI: Nedavno potpuno renoviran hotel iz poznatog svetskog lanca Hilton